2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز بگم یکم بهش فکر کنین همگی 

چرا تو احکام پیغمبر گفته شده زنی که شوهرش بمیره یا جدا شن تا ۴ ماه باید عُده نگه داره و ازدواج مجدد نکنه ؟؟؟

چون حداکثر ۴ ماه طول میکشه تا یه زن متوجه بشه از شوهرش بارداره یا نه 

اون زمان ک خبری از بی بی چک و ازمایش نبوده 

نعوذ بالله ینی این خانوم بیشتر از پیغمبر میدونه ؟؟؟ که میگه ۷ ماه نمیدونستم 😅😅😅😅

افرین  این خانم میگه خودمم نمیدونستم 🤣🤣🤣

نمیدونم راست میگه یا دروغ ولی ایشالا مشکلش حل شه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

عزیزم چرا اینقدر ناامید شدی ؟؟ 

تاپیک ها اذیتت کرده ؟؟ 

نمیدونی نینی سایت سرزمین عجایبه ؟؟!! 

اینجا بهشون بگی سن ازدواج باید چقدر باشه ؟؟ بهت میگن اوووووه ما ۳۸ سال مونه ، هنوز بچه ایم !!! 

ولی برای بچه دار شدن به یک خانوم ۳۰ ساله میگن سنت رفته بالا و تا ده سالگی بچه تو میشی چهل ساله !!!!  

خدا رو شکر کن مادر جوان هستی و در بهترین سن باردار شدی 

دختر گلت که بزرگتر شد و تونستی بزاری پیش کسی حتما برو کلاس خیاطی ، بافتنی ، شیرینی پزی. یک هنری رو در حد حرفه ای یاد بگیر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ابجی افسردگی ازدواجت خوب شد؟ اخه فک کنم ازدواجت اجباری و انتخاب پدر مادرت بود  علان علاقه داری ...

تازه بهتر شده بودم که اینجوری شد 

شاید باورت نشه انقد حس بدی به شوهرم پیدا کردم نمیدونم چقد طول بکشه تا بتونم دوباره اصلا باهاش رابطه داشته باشم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

نه پرده دارم ولی دیشب دکتر معاینه کرد گفت حفره داره 

اخه من دو سال و نیم تو عقد بودم رابطه کامل نداشتم حامله نشدم عجب شانسی

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
من مشکل صفرا دارم فکر میکردم نفخه

عجب نفخی 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔