2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 103 پست
نمیدونم چیه😐 بچه از هفته ۲۰ تکون میخورههههههه

من مشکل صفرا داشتم همش فکر میکردم دل دردم بعدم دکتر دیشب گفت خیلی آرومه 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ ماهه حامله ای شکمت جلوی ک مگه بابات کجاس نمیبینتت مگه 

تازه میگه خودشم تازه فهمیده تاپیکاشو بین 

برای آپاندیس رفته دکتر گفته ۲۷ هفته بارداری

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
واقعا اگه میشد میدادم دخترم هست  تا دیشب میخواستم بکشمش مرده دنیا بیارمش دلم سوخت خانوادم نمیز ...

دعا میکنم مشکلت حل شه عزیزم تو هم واسه من دعا کن خیلی حالم بده بالاخره همسن همیم بیشتر همو درک  می کنیم😭

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
عزیزم نمیشه زودتر بری سر خونه زندگیت چند هفته هستی؟

۲۸ هفته ام دو روزه فهمیدم باردارم 

چرا میخوام برم الان که دعوامون شده با شوهرم و خانوادش سر همین موضوع ولی تا عید میرم خونه خودم چون اردیبهشت دنیا میاد

لطفا برام دعا کن خدا به پدر و مادرم صبر بده

واکنش شوهرت بگو ، اون چی میگه نظرش چیه 

شوهرم خیلی بیشعوره میگه من هیچ کاری نکردم من از خودم مطمئنم الان از دیشب با خودش و مادرش دعوام شده چون مامانش میگه من دوماه. پیش فهمیدم 

بهش میگم پس چرا نگفتی

تازه میگه خودشم تازه فهمیده تاپیکاشو بین  برای آپاندیس رفته دکتر گفته ۲۷ هفته بارداری

من وارد نیستم زیاد ب نی نی سایت نمیتونم تایپیک های قبلی رو ببینم و ..چ میدونم عروسی بگیره بره بدشم ادم متاهل ی ماه پریودی عقب بیافته کلی استرس میگیره کلی بی بی چک میزنه 

دعا میکنم مشکلت حل شه عزیزم تو هم واسه من دعا کن خیلی حالم بده بالاخره همسن همیم بیشتر همو درک   ...

از ته قلبم برات دعا کردم

۲۸ هفته ام دو روزه فهمیدم باردارم  چرا میخوام برم الان که دعوامون شده با شوهرم و خانوادش سر هم ...

وای خدا خودش کمکت کنه 

ایشالا خدا به مامان و باباتم صبر بده

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
من وارد نیستم زیاد ب نی نی سایت نمیتونم تایپیک های قبلی رو ببینم و ..چ میدونم عروسی بگیره بره بدشم ا ...

من کم خونی شدید دارم کلا ارثی همیشه حتی مجردی پری و هام نامنظم بود بعدشم ماه پیش چند تا لکه خون دیدم چون معمولا پریودم کوتاهه گذاشتم به حساب پریود نگو رو لکه بینی بودم 

شوهرم خیلی بیشعوره میگه من هیچ کاری نکردم من از خودم مطمئنم الان از دیشب با خودش و مادرش دعوام شده چ ...

چ شوهر گاوی خب الان میخوای قید عروسی رو بزنی بدون عروسی بری سر خونه زندگیت ؟ چون برای سقط خیلی دیره و فکر اینو از سرت بیرون کن