2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب و نمک مهریه حضرت زهزا سلام الله بودند برای همین نذر ۷ بسته نمک می کنند.حالا شما دوست داری شکلات پخش کن یا هرچیز دیگه که دوست داری

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

نه نيت نمك نكردم فقط اينجا ديده بودم نوشته فك كردم بايد نمك باشه حتما من معمولا نذر نون ميكنم ولي اينبار چون ميخوام برم امام زاده صالح ميخوام نذر شكلات كنم پخش كنم 

مرسي عزيزم ممنون ❤️

قربان سما.راستی اگه میشه هرزمان رفتید امامزاده منم دعا کنید التماس دعا عزیزم❤❤❤

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
نه نيت نمك نكردم فقط اينجا ديده بودم نوشته فك كردم بايد نمك باشه حتما من معمولا نذر نون ميكنم و ...

نذر نیت نکنی همه چیز میشه شکلات نمک نان پنیر سبزی گندم برای پرندها صلوات و...ولی اگه نیت کردی اسم بردی حتما باید همونو بدی 

ممنونم عزيزم ، مبلغش كه مهم نيست نه ؟! 

نه اصلا هرچقد خودت میخوای نذر کن من گاهی صلوات میگم گاهی چند بسته نمک گاهی در حد ده تومن گندم خدا براش مبلغ اینا اصلا مهم نیست