2777
2789
عنوان

دلم خيلي گرفته 😔

214 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من فقط يه دونه بچه دارم  دخترم ١٢سالشه كلاس هفتم

خيلي درسخون كارنامه آبان و كارنامه ترم اولش معدلش ٢٠شده خيلي تلاش ميكنه درس ميخونه

فردا قراره از طرف مدرسشون ببرنشون اردو شاگرداي ممتاز رو 

من كلا خيلي بهش وابستم ميترسم اردو بره ميدونم خيلي بده اين كارم بنابراين رو دلم پا گذاشتم و با هر بدبختي بود خودم رو راضي  كردم كه دخترم بايد بره اردو  چون خودمم هم زمان دانش آموزي خاطرات تلخي دارم كه دو سه باري خواستم برم اردو و مامانم مريض شده و نتونستم برم چون اون موقع مامانم مريض بيماري داشته 

حالا دخترم كلي با دوستاش برنامه ريزي كرده ذوق داشته رفته آرايشگاه  موهاش رو بافته و كلا علاقه به فسفود و ساندويچ سرد داره قبول نكرد براش غذا درست كنم  رفتم باهاش خريد كردم چند مدل ساندويچ و سوسيس و اسنك سرد گرفت با يه مقدار خوراكي و البته يه مقدار كم خوار و بار برا خونه گرفتم شدن نهصد و خورده اي شوهرم خيلي تو روش بدخلقي كرده كه ولخرجي ميكنين دستتون نميگيرين و ..،خلاصه دل دخترم رو شكست گفته نميرم اردو الان از غصه خفه ميشم البته اينم بگم كه وضعيت مالي بدي نداريم به نظرتون چكار كنم  راضيش كنم بره اردو امشب ميگفت ديگه تلاش نميكنم بهترين نمره رو بگيرم مگه ١٥چشه 🥺

همسرتون کلا مدلشون اینطوریه همیشه یا دفعه اولشون بود چنین رفتاری ؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

اخی ...خب واقعا ۹۰۰ تومن خیلی زیاده برای ی دخترمدرسه ای فست فود مگه چقد میخواد ببره 🥲کاش قبل خرید لیست مینوشتی تعدادش مشخص میشد موقع خرید خودش حواسشو جمع کرد تا چ حد باید برداره ،حالا ب شوهرت بگو بره از دلش دربیارع ب شوهرت بگو من مقصرم مشخص نکردم مقدارشو دخترمون هم ذوق زدع بود متوجه نبود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش رو بخواي كلا اخلاقش تنده من خيلي وقتا تحمل ميكنم سكوت ميكنم بعضي وقتا يكي به دو ميكنم بعد كوتاه ميام بعضي وقتا هم كه كوتاه نيومدم دعوامون بالا گرفته كلا خودخواهه  قبلا هم  چون خانم دوستش و دخترش تولد دخترم دعوت نكردم تولدش رو زهر مار كرد جلو مامانم كه خونمون بود كلي حرفاي بد زد 

اخی ...خب واقعا ۹۰۰ تومن خیلی زیاده برای ی دخترمدرسه ای فست فود مگه چقد میخواد ببره 🥲کاش قبل خرید ل ...

چي بگم والله البته تا يادم نرفته اينم بگم الان در حال اقدام برا بچه ي دوم هستم كه  هر دو هم مشكل داريم و منم دكتر گفته يائسگي زودرس ميگيري هزينه ي درمان دارو هم زياده شوهرم ميگفت من تو فكر هزينه ي دكتر و دارو هستم ولي من امشب كلا پشيمون شدم و بهش گفتم دنبال بهانه اي آخه ما كه نمي تونيم با اين يكي به خوبي برخورد كنيم و تشويقش كنيم و رفاهش تامين كنيم دومي برا چيمونه گفتم چون اينقدر تنگ نظر هستي نسبت به بچت خدا بچه ي دوم نميده بهمون 😢كلا امشب هر سه تامون با ناراحتي رفتيم بخوابيم 

هالبته دور از جون دور از جون زبونم لال چندين سال پيش كه دخترم خيلي كوچولو تر بود خواب ديدم دور از جون تو دوازده سالگي يه اتفاق وحشتناك براش ميفته امشب هم شنيديم كه اتوبوسي كه قرار بوده بچه ها رو ببره اردو چرخ جلوش تركيده بعد هم اتفاقي ديدمش حالا فردا يا با همون اتوبوس اگر كه تعمير بشه يا با اتوبوس ديگه اي ميرن حالا نميدونم اصرار كنم بيشتر كه بره يا نه 🤦🏻‍♀️

عزیزم افکارت یک مقدار وسواس فکری هست منم ی بچه دارم که از بعد از تولد همینجوری روش حساس شده بودم حتی وقتی با پدرش میره بیرون میگم نکنه مواظبش نباشه و اتفاقی بیوفته در حالی که همسرم از من بیشتر مراقبه و بهش میرسه اصلا بیشتر من زحمتش رو نکشیده باشه کمتر هم نشده

همه اینا رو گفتم که بگم توکل به خدا کن و بچه ات رو بخدا بسپار تا خودش نخواد برگ از درخت نمیوفته و خدای نکرده اگر قرار باشه اتفاقی بیوفته ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم، این استرس رو کنترل کن انشاءالله بچه ات در پناه خدا باشه 

پدر بی فکر  بهش بگو بره یه جوری از دل بچه دربیاره

بهش گفتم بد كردي صبح از دلش در بيار راضيش كن بره تو دل بچه ميمونه با غرورر گفت نميره كه نره البته فهميدم كه خودش هم دلش سوخت كه دخترم گفت نميرم چند بار امشب بهش گفت برو ولي خيلي مغروره غرور  زيادي داره كلا اهل قبول اشتباهات و  معذرت خواهي نيست ديگه خيلي چي بشه آتي كنه باز معذرته رو نمي خواد 

عزیزم افکارت یک مقدار وسواس فکری هست منم ی بچه دارم که از بعد از تولد همینجوری روش حساس شده بودم حتی ...

درست ميگي خيلي روش حساس شدم و بهش وابسته شدم الان دارم سعي ميكنم كمش كنم ولي خوب خيلي خيلي برام سخته 

ممنون از دعاي خوبت ايشالله خدا ثمره ي زندگي هر دو تامون رو حفظ كنه و در پناه خودش نگه داره 

درست ميگي خيلي روش حساس شدم و بهش وابسته شدم الان دارم سعي ميكنم كمش كنم ولي خوب خيلي خيلي برام ...

اگر برات سخته حتما از مشاور کمک بگیر بهت تکنیک و تمرین کنترل استرس میده من یک مدت میرفتم خیلی عالی بود 

پس خودت بچه رو راضی کن بره خیلی ناراحتش شدم😢

خيلي باهاش صحبت كردم راضي نشد رفت خوابيد منم ساعتش رو كوك كردم كه صبح بيدار بشه ساعت خودمم گذاشتم وسايلش رو تقريبا آماده كردم ببينم صبح ميتونم راضيش كنم ولي امشب گفت بابا تا كي ميخواد اينجوري رفتار كنه باهامون خسته شدم نميرم درسته من خيلي اذيت ميشم و ناراحت ميشم ولي بابام هم ناراحت ميشه مطمئناً بزار خودش بدونه كارش بده 😢