2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعداز یکماه مجبورشد گچشو بازکنه وبره سرکار بعداز4 ماه هنوزدرد داره و شل میزنه. خیلی ناراحتم براش خیل ...

و اینکه چند تا استخوناشون شکسته بود ؟ دکتر دلیل جوش نخوردن رو نگفت؟

نه جراحی میخاست چون بعد 40 روز جوش نخورده بود ولی شوهرم میخاس بره سرکار گف نه... کف پاش اوسط استخون ...

من ماشین از رو پام رد شد جراحی کردم سه تا میخ گذاشتن تو پام ولی همش نگرانم دارم دغ میکنم از غصه فقط دوست دارم الان یکی بیاد بگه منم اینجوری شدم ولی خوب شدم اینقدر که داغونم

آره پیچ گذاشتن  شما آپیراکس میخوری؟ من سهل انگاری کردم تو خوردنش کمی،الان نگرانم  هنوز ...

من اصلا این قرص رو نداشتم ولی کلا مچ یه کمی حساس هست فقط به یه دکتر اکتفا نکنید هر ده روز برید عکس بگیرید وضعیت پاتون رو چک کنند

چطور مگه عزیزم؟

نه نگران شو کلا چون محل خون رسانی هست مچ پا گفتم و گرنه که چیز خاصی نیست و من هم مثلا دکترم اولش گفت برو ۶ هفته دیگه بیا ولی من هر ده روز یک بار میرم بیمارستان و عکس اینا میگیرم که خیال خودم راحت باشه شما کجا عمل کردید؟