2777
2789
شوهرم کف پاش شکسته 4 ماهه جوش نخورده

سلام عزبزم ببخشید مزاحم شدم من یک ماهه همون استخونم‌شکسته ولی جوش نخورده میخواستم تجربه تون بپرسم چه درمانی انجام دادید که خوب شدند

خیلی نگرانم از جراحی میترسم نمیدونم چرا جوش نخورده هنور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ماشین از رو پام رد شد جراحی کردم سه تا میخ گذاشتن تو پام ولی همش نگرانم دارم دغ میکنم از غصه فقط ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم منم وضعیت شما رو دارم الان دوماهه متاتارس ۵ شکسته ولی جوش نخورده دکتر گفته باید پین بشه ،میخواستم بپرسم بعد از چند وقت میشه پین ها رو در آورد بعد درد داره ؟آخه من رزمی کارم نمیخوام پین طولانی مدت بمونه

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم منم وضعیت شما رو دارم الان دوماهه متاتارس ۵ شکسته ولی جوش نخورده دکتر گف ...

عزیزم لطفا اصلا الکی نگران نباش البته منم مثل تو بودم داشتم از غصه دق میکردم ولی خوب شدم و الان سر حالم پیش دکتر خوب برو‌پین میزاره برات دو‌ماهه جوش میخوره اوایلش خوب درد داره راستشو بخوای ولی کم کم جوش مسخوره و پین و در میارن فقط غصه نخور اصلا 

عزیزم لطفا اصلا الکی نگران نباش البته منم مثل تو بودم داشتم از غصه دق میکردم ولی خوب شدم و الان سر ح ...

بله همینطوره نباید غصه خورد این روزا هم بالاخره میگذره 

من بیشتر به خاطر اتاق عمل و درد پین ها نگرانم 

مرسی از همدردیتون انشالله که دیگه هیچ وقت همچین اتفاقایی برامون پیش نیاد

بله همینطوره نباید غصه خورد این روزا هم بالاخره میگذره  من بیشتر به خاطر اتاق عمل و درد پین ها ...

انشالله والا من خودم الان یکم مریض احوالم برای من هم دعا کنید شما هم نگران نباش اصلا دوباره مثل قبل راه میری

سلام متاسفانه رفتم عکس گرفتم چون درد دارم نمیتونم راه برم دکتر گفت جوش نخوره ۴ ماه شد چکار کنم درد د ...

سلام عزیزم ببخشید شما کدوم استخونتون شکسته که دیر جوش خورده؟من کف پام شکسته و عمل نکردم ولی چون ۲ ماه گذشته میخوان عملش کنن

شما عمل کرده بودید که جوش نخورد یا مثل من داخل گچ بوده؟بعد میتونم بپرسم چیکار کردید که جوش خورد و از کجا فهمیدید که جوش خورده آخه دکتر من میگه از روی عکس نمیشه تشخیص داد فعلا