2789
عنوان

راهی هست

58 بازدید | 2 پست

چندروز پیش با دوتا دوستم ک تو کار تراپی الان مشغولن صحبت کردم و شرایطم گفتم ک دارم از شوهرم جدا میشیم و خ اذیت و کلاه سرم گذاشته 

مثلا خرجی اصلا نمی‌داد از ۷تا ۱۱میرفت سرکار فقط واس خواب میومد خونه و همش تهدیدم ب طلاق و آبروریزی می‌کرد 

کلا یکسال زیری سقف زندگی کردم ۳ساله ول کرده رفته 

مراحل دادگاه خ طول کشیده الان آخرشه حکم نهایی اومده پیامک اومده درصورت لزوم ب حضور من ابلاغ خواهد شد

ی دوستم ک متاهله گفت این باید با یکی دوست بشه اون یکی گفت ن این خ مظلومه سرش پسرا کلاه میزارن گفت باید ازدواج کنی 

خب همش داره شناسنامم الکی خط خطی میشه هی ازدواح و طلاق

از طرفی دوستی هم گناهه روابط توش

دلم میخاد با یکی آشنا بشم مطمئن بشم خودمو دوس داره مرد زندگی باشه بعد ازدواج کنم 

ولی نیست 

آشنایی ب قصد ازدواج ک دوستی حساب نمیشه اگ رابطه چیز نداشته باشیم دلم آدم متعهد اهل نماز روزه میخاد هم انسان باشه هم مومن 

خب اینجور پسرها ک با دختره دوست نمیشن خانوادشون میفرستن منم ک خانواده ندارم همشون از دشمن بدتر 

زندگی دومم ازاول همین مامانم و خواهرم خراب کردن شوهرمم بهانه گیرش اومد اونم 

چکارکنم هیشکی جز خدا ندارم 

و اینک مورد آشنایی برام پیش میاد نمیدونم چی بگم ب طرف 

یبار ی پسری گیرداده بود شماره مامانتو بده صحبت کنم بیام خواستگاری من از مامانم صربه خوردم دیگ فایده نداره از راه دور شهر دیگ زندگیمو بهم می‌ریخت 

خ سردرگم شدم 

الانم مامانم دستور جدید داده دیگ ازدواج نکن شوهر بدرد نمیخوره 

خب من تنهام دلم بچه و خانواده میخاد ۱۰سال دیگ ک کلا از بچه دارشدن افتادم دق میکنم از تنهایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: