2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ۱۴ ازدواج کردم 

با اینکه شوهرم خوبه خداروشکر

اما واقعا به رفتارا و کارام نگاه میکنم میگم چرااا آخه 

یعنی گند زدم تو دوران اوایل ازدواج 

تازه پخته شدم 

باید طرفین به بلوغ فکری و ذهنی برسن

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

منم ۱۸ هستم ، اگه آمادگی داشته باشی خوبه عزیزم ، یعنی اگه آمادگی تشکیل خانواده ی جدید رو داشته باشی ، و کیس خوبی باشه ، چرا ک ن؟

اگه به نظرم اونی باشه ک با نظر هام یکیه،  قبولش دارم

چ آرزوهایی ک آرزو شد...! 
منم همینو میگم بنظرم اونایی ک عاشقانه ازدواج کردن زندگیشون عشق بیشتری دارع نسبت ب این سنتیا

چیز پایداری نیست که بگیم برا همه همینه ولی ازدواج مهمترین عنصرش علاقه و احترامه علاقه رو هم اول مار میتونی پیدا کنی خیلیاهم سنتی ازدواج کردن و خیلی عاشق شدن ولی بازهم من مخالفشم نمیدونم چرا سعی کن اگه قسمت بود هم قبلش بدون هیچ دلبستگی چند ماه باهم خرف بزنید و همدیگه رو خوب بشناسید همینجوری یهوی رفتن سر اصل مطلب که نمیشه

به نظرم به اون فردم بستگی داره

من ۲۲سالمه 

از ۱۸سالگی هم از لحاظ عقلی وهم جن. سی امادگی داشتم ولی خواستگاری ندارم ولی شاید یکی تا ۲۰به بالا 

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔
😂😂😂

جدی میگم گلم 

اینا ۳۰ رو بچه میدونن ۱۸ که دیگه جای خودش 

بشین سنگاتو وا بکن اگه عاقلی اگه مسئولیت یه زندگیو میتونی قبول کنی اگه دوسش داری قبول کن 

ب نظر خانوادت هم خیلی اهمیت بده 

شاید تو الان از رو احساسات تصمیم بگیری ولی خانوادت صلاحتو بهتر میدونن ،چون سنتیه میگم نظر خانوادت خیلی مهمه

میریزن سرت اینجا مکانش نیس راهنمایی بگیریااا  از من گفتن😂💔اینجا میگن ازدواج بالای ۳۰ فقط&nbs ...

اره بخدا تو نی نی سایت ۱۸ ساله رو کودک میکنن

و بالای سی رو مناسب و عالی برا ازدواج

خیلی دوست دارم بدونم این اشخاص کیا هستن و چرا همچین طرز فکرهایی دارن 

انگار خودشون ۴۰ سالگی ازدواج کردن براشون عجیبع ۱۸ ساله ازدواج کردن

بعدم مگه ازدواج خوب چ مانعی ایجاد میکنه تو زندگیشون که همشون از دم پشیمونن و دوست داشتن دیر ازدواج کنن

من ۱۷ سالگی با همسر سابقم ازدواج کردم و ۲۱ سالگی جدا شدم از همین جا اعلام می کنم که خریت کردم.

۱۸ سالگی برای ازدواج زوده.اصلاً کی مجردی کردی و طعم مجردی رو چشیدی که فوری می خوای ازدواج کنی؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//