2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰تا ۲۵

من ۲۲سالمه فعلا ک هیچ خواسنگاری ندارم

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔

حتما مناسبه و اگه انشاءالله بقیه پارامتر ها هم درست باشه

پایه ازدواج محکمتره 

تا اینکه بخواد در سن بالاتری باشه

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

۲۳ ازدواج کردم راضیم و بنظرم مناسبع

بعضیا گفتن ۲۸ ب  بالا مگه میخایین اتم کشف کنید تا اون موقع مجرد میمونید فک کن ی خانوم سی سالگی نانزد کنه دوسال طول بکشه بره سره خونه زندگیش بعد یکسالم اقدام بکنن شد ۳۳ سال تا وقتی بچه بزرگ‌بشه مادره پیرشد۶

سن ازدواج واسه هرکسی یه جوره یکی توی ۱۸سالگی نیازداره ازدواج کنه یکی توی سن دیگه،باید شخصیت خودتو بشناسی وببینی چی میخوای از زندگی،اما دیر نیست چون همه آدما از یه سنی به بعد به یه ثبات شخصیتی وفکری میرسن

نگاه کن اسی. اینجا برای سن ازدواج به نتیجه نمی‌رسی  برای ازدواج میگن بالا سی ،  ولی مادر ...

دقیقن ادم باید فاصلش با بچش کم باشع بنظرم در حدع۲۰سال

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
نگاه کن اسی. اینجا برای سن ازدواج به نتیجه نمی‌رسی  برای ازدواج میگن بالا سی ،  ولی مادر ...

منم تعجب می‌کنم همیشه 

الان اگه یه ۳۰ ساله تاپیک بزنه (میخوام ازدواج کنم.)همه میگن تو هنوز بچه ای برو درس بخون،فک کردن ب ازدواج تو این سن حرومه 🤣💔

ولی تاپیک بچه آوردن،میگن فاصله سنی با بچه باید کم باشه 

بالاخره نفهمیدم فازشون چیه