2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 83 پست
قربونت عزیزم منم همینو میگم ولی مامانم زده تو سرم همش میگع ن خوب باش و ازین حرفا

نه اشتباه نکن مامان منم همش میگف عیب نداره بزار بگن بزرگن و فلان ولی این حرفا مال زمان خودشون بود نه الان اصلا رو نده بهشون .من تازه انگار فهمیدم ک تا خرخره رفتم تو گل ولی یه دوستی پیدا کردم ک اون تازه داره بهم راه و رسم زندگیو یاد میده الان یه کاری کردم نمیتونن ب من یه حرفی بزنن ولی اول همش سرکوفت میزدن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم تعجب می‌کنم همیشه  الان اگه یه ۳۰ ساله تاپیک بزنه (میخوام ازدواج کنم.)همه میگن تو هنوز بچه ...

دوگانگی موج میزنه 😁

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

نه اشتباه نکن مامان منم همش میگف عیب نداره بزار بگن بزرگن و فلان ولی این حرفا مال زمان خودشون بود نه ...

دقیقن هرچی هیچی نگی بدتر رفتار میکنن بات

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍