2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 83 پست
اره بخدا تو نی نی سایت ۱۸ ساله رو کودک میکنن و بالای سی رو مناسب و عالی برا ازدواج خیلی دوست دارم ...

ازدواج اگه با آدم درستی ازدواج کنی خیلیم خوبه،ازدواج یه نیازه برای هر آدمی ،تا اخر عمر که نمیشه تنها موند 

در کل منم خیلی تعجب میکنم والا،تو واقعیت الان زیر ۱۸ هم ازدواج میکنن بعد اینجا ۳۰ رو زود میدونن😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دلیلی داره که حتما حتما شاغل باشن؟

چون برای هزار تومن شوهر خواهش نکنه،بالاخرع ی روزی ی جایی شوهره منت این پولارو میزاره،برای اینکه رفتی بیرون هر چی دلت خواست همون لحظه بخری به اون نگی،برای اینکه تو اجتماع موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشی،برای اینکه بچت بهت افتخار کنه،محیط اداره و کار خیلی تو رفتار و منش افراد تاثیر داره به علاوه اینکه پول خودتو خرج کردن ی حس خیلی عالی داره

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
چون برای هزار تومن شوهر خواهش نکنه،بالاخرع ی روزی ی جایی شوهره منت این پولارو میزاره،برای اینکه رفتی ...

دقققیییقن موافقم با حرفت

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
حرفت حق بود شغل خودت چیه؟

فعلا ک شاغل نیستم در شرف دانشگاه رفتنم،ولی دیدم شاغل هایی که چ عزت و احترامی دارن چ خرجایی ک نمیکنن برا خودشون

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
عزیزم ایشالا یکی بیاد لیاقتتو داشته باشه

مرسی💖

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔
اره بخدا همش ب طلاق فکر میکنم شوهر اگ عالم دنیا هم نباشه بازم گیر میده  ببین حوصله داری یکی ه ...

منم دوس داشتم دیر ازدواج کنم یا اصن نکنم ولی شرایط خونمون جوری نبود من بیشتر از این بمونم الانم اخر اسفند عقدمه

چه دلیلی داره که حتما حتما شاغل باشن؟

علتش اینه زن باید توانایی کسب درآمد رو‌داشته باشه ازدواج هرچی هم تلاش کنی بازم صد در صد نمیتونی از طرف مطمئن باشی بهتره خانم شاغل باشه حالا بعد چند سال اگر‌دید همسرش جیب جدا نداره و آدم درستیه اگر صلاح دید خانه دار بشه البته خودم شخصا نمیتونم با خانه داری کنار بیام ولی بستگی به روحیات داره 

منم دوس داشتم دیر ازدواج کنم یا اصن نکنم ولی شرایط خونمون جوری نبود من بیشتر از این بمونم الانم اخر ...

ایشالا ک خوشبخت بشی عزیزم

ولی ببین لطفا ب خانواده شوهرت رو نده😑یکی نبود ب من اینارو یاد بده خیلی رو دادم سوارم شدن پایینم نمیان

ایشالا ک خوشبخت بشی عزیزم ولی ببین لطفا ب خانواده شوهرت رو نده😑یکی نبود ب من اینارو یاد بده خیلی ر ...

قربونت عزیزم منم همینو میگم ولی مامانم زده تو سرم همش میگع ن خوب باش و ازین حرفا