2777
2789
عنوان

بهم گفت نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی چیزا خط قرمز هست توی رابطه. برای یکی فحش بهم دادن عادیه و خط قرمزشون مثلا بی احترامی به خانواده هاست.

ولی برای شما بی احترامی بین خودتون خط قرمز بوده. 

بنظر من یکبار تو آرامش و حال خوش این موضوع رو بهش بگو که ازش توقع نداشتی. نذار قبحش بریزه.

شما غیر عادی نیستی متاسفانه اینقدر توهین و بی احترامی زیاد شده که برای بقیه عادی شده.

مشکل همینجاست.بقیه انقد شنیدین عادی شده ولی این مسئله توی خونه ی ما تبدیل به قانون شده بود

مهم اینه ک بعدش اینقد شعور داشته ک عذر خواهی کنه.. 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
والا ملت چقد روحیشون حساس و لطیف شده با من زندگی کنن خوب میشن 

ولی کاش این قانون همه زندگیا بود

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
چه خوبی تو 😂😂من فحشمم بده جواب نمیدم اصلا ،اصلا نمیتونم فحش بدم به کسی حتی فحشمم بده نمیدونم چرا🤢

ولی منم الان جوابگویی نمیکنم اونموقع کلم داغ بود الان بچه هم دارم سعی میکنم سکوت کنم و کوتاه بیام مردا معمولا کار اشتباه و حرف اشتباه زیاد دارن زن بخواد همراهش بشه زندگی از هم میپاچه 😁

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

ای بابا طرف بعد ۱۰ سال میفهمه شوهرش که همیشه عاشقش بوده و سربراه چند ساله خیانت میکرده حرف نفهم که چیزی نیس آدما همیشه یه طور نیستن گاهی ناراحتی خشم و ... ادمو تغییر میده . قانون گذاشتین اما شرایط همه چیز تغییر میده اصلا ممکنه ادم یهو بزنه زیر میز ☻️

ولی کاش این قانون همه زندگیا بود

دیگه نیست....

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
والا من پنج شیش ماه بعد عقد بهش گفتم گوه نخور الان ک دیگه زدم تو کار فحشا مثبت هیجده 😂

مشکل همینجاست.اگه برام عادی شده بود قطعا انقد ناراحت نمیشدم

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
قانون شکنی کرده یکم خودت بگیر حداقل دیگه تکرارش نکنه

منم از همین میترسم.که تکرار شه.چیزی که خودش قانون کرده

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
درسته وقتی همیشه رعایت می‌کرده سخته بعد این همه سال بشکنه حس می‌کنی دیگه اون آدم سابق براش نیستی

دقیقا.چند وقته بخاطر کارش اوضاع روحی خوبی نداره و همش حس میکردم تغیر کرده با دعوای دیشب با توجه به حس قبلی که به وجود اومده بود دنیا روی سرم خراب شد

فقط میتونم بگم عشقتون پایدار که بعد از یازده سال قانون احترام و هنوز دارید 

ممنون عزیزم 

خوش بحالتون، منم دوست داشتم یه همچین چیزی قانون خونم، باشه متاسفانه شوهرم به من و خانوادم فحش میده، ...

خب ادم با کسی زندگی کنه مثل خودش میشه من قبل اشنایی با همسرم اینچیزا غیر عادی نبود برام

بعضی چیزا خط قرمز هست توی رابطه. برای یکی فحش بهم دادن عادیه و خط قرمزشون مثلا بی احترامی به خانواده ...

قطعا وقتی رفتیم خونه باهاش حرف میزنم .نمیتونم سنگینیشو توی دلم نگه دارم