2777
2789
عنوان

بهم گفت نفهم

2001 بازدید | 31 پست

دیشب دعوامون شد .و باعث عصابانیت جفتمون شد ولی خب در تمام مدت چه اشنایی چه ازدواج تا حالا هیچوقت بهم بی احترامی نکرده بودیم.یعنی اون اوایل بهم قول دادیم همیشه احترام همو نگه داریم دیشب ولی تو عصابانیت بهم گفت نفهم و احمق و تا چند ساعت هنگ بودم از حرفش اخر شب معذرت خواهی کرد و سعی کرد با صحبت منطقی مشکلو حل کنه ولی من از دیشب یچیزی رو دلم سنگینی میکنه .حس میکنم کل این ۱۱سال تو یه لحظه نابود شد.هرچی دارم سعی میکنم خودم کنترل کنم نمیشه .شاید تو شوخی و حرف با دیگران این کلمه هارو بارها گفتم ولی خودش برام تابو کرد این مسئله رو .وقتی یبار اون اوایل به شوخی بهش گفتم خنگول و داشت همچیو تموم میکرد بخاطرش برام تابو شد این مسئله.الان حس میکنم یه بار سنگین رو دلمه ناراحتم ولی نه جوری که بتونم گریه کنم .

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
بعد ۱۱ سال تازه گفته احمق خوبه که در برابر بقیه

مشکل همینجاست.بقیه انقد شنیدین عادی شده ولی این مسئله توی خونه ی ما تبدیل به قانون شده بود

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نباید بت احترامتونو ترک دار کنید سفت وایسا بگو ازت انتظار نداشتم بزار بفهمه چقد حرفش بد بوده حتی خودتم حق نداشتی به شوخی بگی شوخی شوخی همه چی جدی میشه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

والا من پنج شیش ماه بعد عقد بهش گفتم گوه نخور الان ک دیگه زدم تو کار فحشا مثبت هیجده 😂

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
😂😂😂

والا ملت چقد روحیشون حساس و لطیف شده با من زندگی کنن خوب میشن 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
خب نباید بت احترامتونو ترک دار کنید سفت وایسا بگو ازت انتظار نداشتم بزار بفهمه چقد حرفش بد بوده

صبح اون رفت سرکار منم اومدم سرکار.نمیدونم میدونه هنوز ناراحتم یا نه ولی صبح داشت سعی میکرد از دلم در بیاره.و قطعا شب راجع به این موضوع باید جدی حرف بزنیم