2777
2789
عنوان

سیاستمداری جلوی مادرشوهر

326 بازدید | 22 پست

چه سیاست هایی دارید که همسرتون بتونه جلوی مادرش ازتون دفاع کنه  ؟مثلا مادرشوهرم بعش میگه تخمه بگیر ، یکمم واسه من فلفلی میگیره، مادرشوهرم ازش میپرسه چرا فلفلی گرفتی ؟ میگه همینجوری 

باید بتونه بگه واسه زنم گرفتم

بنظرتون ناحق میگم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم خیلی کم زبونه پیش خانوادش ولی خودت جواب همشون میدم هیچم برام مهم نیستن

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
کلا هیچوقت جلوی مادرش نمیگه مثلا نون یا فلان چیز رو برای من گرفته ، مادرش قیافه میاد و همش بعش میگه ...

خب غش کنه طرف زنش مگه چی میشه.چقدر نادونه باید باشه مادرشوهرت که این حرف رو میزنه

کلا هیچوقت جلوی مادرش نمیگه مثلا نون یا فلان چیز رو برای من گرفته ، مادرش قیافه میاد و همش بعش میگه ...

آره شوهر منم اینجوریه.چون مادرش فوق العاده حسودههههه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
مادرسوهر منم ته حسودای عالمه، همزمان با جهاز من ، کل خونش رو نو کرد

خدا نسلشونو منقرض کنه نمیدونم اینا چرا به بچهای خودشونم حسادت میکنن بدبختا.مادرشوهر من دیذه بود من طلا خریدم داشت سکته میکرد بدبخت

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️