2777
2789
عنوان

سیاستمداری جلوی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست
خدا نسلشونو منقرض کنه نمیدونم اینا چرا به بچهای خودشونم حسادت میکنن بدبختا.مادرشوهر من دیذه بود من ط ...

اخ آخ گفتی طلا ، من با عیدی هام یه دستبند ۳ گرمی خییییلی نازک گرفتم ، فکر کرد شوهرم برام گرفته ، داشت سکته می‌کرد

۳ روز بعد رفت ۳۰ میلیون یه سرویس طلا گرفت😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من برعکسه که مادرشوهرم همش پشته منه نمیزاره شوهرم کوچیکترین حرفی بزنه یا چپ نگا کنه شوهرمم از مادرش میترسه همیشه بخام کاری انجام بدم با مادرشوهرم نقشه میریزیم پیش میبریم 😂همیشه به شوهرم میگ نفهمم کم و کسری بزاری برا دخترم میاد خونم بفهمه یچی تو خونه ندارم اتیش میزنه شوهرمو میگ باید بری ده برابرشو بگیری شوهرم اسیر شده میگ توروخدا با مامانم برا کاری دست ب یکی نکنید من حریفتون نمیشم🤭😂

برا من برعکسه که مادرشوهرم همش پشته منه نمیزاره شوهرم کوچیکترین حرفی بزنه یا چپ نگا کنه شوهرمم از ما ...

خوشبحالت عزیزم،خدا حفظشون کنه برات ، یه نعمته واقعا

برای من هم دعا کن

اخ آخ گفتی طلا ، من با عیدی هام یه دستبند ۳ گرمی خییییلی نازک گرفتم ، فکر کرد شوهرم برام گرفته ، داش ...

خاک بر سرشون.حالا این عجوزه نمیره برا خودش بخره فقط چوب میکنه تو ک و ن شوهرم که چرا براش میخریو و چرا برا اون داری برا ما نداری و خلاصه هزار داستان و دعوا برامون درست میکنه شوهرمم خیلی ازشون حساب میبرد تو یه ساختمون ک بودیم حالا ک جدا شدیم خداروشکر شوهرم خیلب بهتر شده.ولی بازم یکم ترسو هس هنوز😏😏

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️