2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این شوهره دیونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چقدر شبیه منی 

هیییییی…

فقط تنهاشانسی که آوردم اینه که بچه ندارم تااون بیچارم مثل من بدبختی نکشه…

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

گلم مقایسه کردن خوبه اما وقتی خوبه که ببینی خودت و شوهرت میتونی .وقتی که خواهرت دوتا خونه داره بگی خب منم یکی دارم انشاالله ماهم دوتا میکنیم یا فرضش این که خونه خواهرم ۱۰۰ متره منم یه ۵۰ متری دارم .اما وقتی مستاجری و میدونی شوهرت نمیتونه بخره و دائم میگی حسوده اول از همه خودتو خسته میکنی دوم از اون باز اعصاب خودتو بهم میریزی سوم اینکه کم کم به شوهرت و زندگیت دلسرد میشی .یادت باشه تو زندگی همیشه گل و بلبل نیست خیلیاااااا خونه دارن شوهرشون معتاد یا زن بازه .خیلیا مستاجرن اما دلشون خوشه .به نظرم از هرچی که داری به نحوه احسن لذت ببر

هیییییی… فقط تنهاشانسی که آوردم اینه که بچه ندارم تااون بیچارم مثل من بدبختی نکشه…

خودت نمیخوای؟ من یه زمان میخواستم ولی الان میگم با این وضع اونم مثل من باید حسرت پسر خاله و پسر عمشو بخوره بیخیال شدم

گلم مقایسه کردن خوبه اما وقتی خوبه که ببینی خودت و شوهرت میتونی .وقتی که خواهرت دوتا خونه داره بگی خ ...

آخه من که کاری به کارش نداشتم رفتیم خونه مامانم مهمونی با باجناقش که حرف زده همش به میگه موقعیت خوبی بود تو به من نگفتی من کاریش نداره خودش همش بهونه میگیره دو روزه سر سنگینه من همش راه میام باهاش حرف میزنم شوخی میکنم اون برج زهرماره منم از امروز میشم مثل خودش تا تقی هم به توقی میخوره جاشو جدا میکنه 

آخه من که کاری به کارش نداشتم رفتیم خونه مامانم مهمونی با باجناقش که حرف زده همش به میگه موقعیت خوبی ...

جدا کنه اهمیت نده ولی هیچوقت مقایسش نکن .اگه اونم حرفی زد بگو ماهم میخریم بهش دلگرمی بده امید بده 

خودت نمیخوای؟ من یه زمان میخواستم ولی الان میگم با این وضع اونم مثل من باید حسرت پسر خاله و پسر عمشو ...

خاستن من مهم نیست

وقتی خودم ایندم معلوم نیس چرابایدیکی‌دیگه م بیارم تواین زندگی

وقتی شوهرم ازپس یه نفرم برنمیاد

چجوری میخادازپس بچم بربیاد

هروقت خیالم ازایندم راحت شدوخیالم راحت شدازخوشبختی بچم

اونموقه میارم

شایدهیچوقتم نشه ولی حاضرنیستم حتی تااخرعمرمم بچه بیارم بااین وضعیت

توهم لطفاهمچین اشتباهی نکن..گناه دارن🥺🥺

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️