2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این شوهره دیونه؟

701 بازدید | 43 پست

مردک پیر خونه نداره کار نداره همش به من میپره منو مقصر میدونه خواهرم اینا خونه دومشو خریدن پیش فروش به من میگه تو از من قائم کردی اونا خیلی خوب خریدن در حالی که از روز اول گفتم میگه نه دوماه پیش خریدن تو دروغ گفتی منم آخر گفتم خوب کردمممم میگه اگه میگفتی منم می‌خریدم در حالی که دروغ میگه اصلا پولشو نداره از حسودی میگه حالا قرار بود مسکن ملی بنویسه لج کرده میگه نمیخوام منم پشتمو کردم بهش با گوشی بازی کردم اونم بدش میاد از اینکه با گوشی کنم پاشده رفته تو حال خوابیده... 

یه زمانی از حسودی میگفت ماشین شوهر خواهرم به اسم خودش نیس به اسم باباشه در حالی که از حسودی میگه دو تا ماشین داشت اون موقع... 

خواهرم اینا خونه خریدین طلا نفروختن به من میگه تو فقط بلدی بیایی بگی طلا هم نفروختن خونه خریدن فقط یه بار گفتم نه که هروز بزنم به سرش گفتم بهش یاد بگیره برا منم 4 تا النگو داشتم فقط فروخت به اسم مامان خونه خریدن مرتیکه نفهمممم 

من چیکار کنم آخه از دست این 

اینم بگم خیلی موقعیت داشته پول جمع کنه آنقدر خرج دوستاش و خانوادش کرده هیچییی برا خودش نمونده الان پشیمون هی میپره به من

اگر راهی پیدا کردی ب منم بگو 

شوهر من اسکل همش خرج خانواده اش می‌کنه با اون باباش و قرضای تموم نشدنی ..صبح تاشب چندرغاز درمیاره نصف قسطای ماهیانه نمیشه بدون خرج و خوراک ده نفر آدم...متنفرم از این اسکل بازیاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا انقد خواهرت و نکبت سرش غرور مردانه داره بدبخ هی حسود حسود حالا رفتار اونم خوب نیستا ولی مشکل از ...

بخدا فقط گفتم خونه خریدن دیگه نه اون پرسید چن خریدن نه من گفتم دیدم ناراحت شده تازه وسایل خونشونو دارن نو میکنن کلا بهش نگفتم اونم بدونه یه دعوا دیگه داریم سر چیزه دیگه خالی میکنه خودشو

نمیتونی وام زیاد بردارین که مجبور باشه اقساطی بده وقتی خودش سختش باشه به فکر زندگی خودتون میفته نمیا ...

فعلا که بیکاره اگرم کار داشته باشه پدرش نمیزاره این کارو کنه فعلا از حسودیش که انقدر بالا پایین میپره

اعصاب خود را برای شوهرتون خورد نکنید ،چون شوهر ارزش تره خورد کرده هم ندارد چه بسا اعصاب خورد کردن

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
بخدا فقط گفتم خونه خریدن دیگه نه اون پرسید چن خریدن نه من گفتم دیدم ناراحت شده تازه وسایل خونشونو دا ...

میدونی مردا رو نبین اسمشون مرده وقتی میبینن ک یکی ازشون بالاتره و نیازهای خانوادش و ب نحو احسنت برطرف میکنه و زنش اینو خیلی خوب و باحال تعریف میکنه بهشون بر میخوره ب مردونگیشون حس میکنن ضعیفن تو حرف بزن بگو بابا قرار نیس خودت و پاره کنی من تورو با همین داراییت دوس دارم اونموقع رفتارش و ببین

Bana Bana Sen tek care! Bizim adimiz efsane
برو زن شوهر خواهرت شو 😂😂

چشم بد از خواهرم به دور ماشالله ولی یه زندگی داره که نگو یعنی یه روز شوهر منو تحمل نمیکنه هااا یه روز 

همیشه ادعاش بالا بود خیلییی بالا خدا هم همونجوری براش از آسمون میباره من همیشه به کم قانع بودم خدا اونم نمیده 😭

بخدا فقط گفتم خونه خریدن دیگه نه اون پرسید چن خریدن نه من گفتم دیدم ناراحت شده تازه وسایل خونشونو دا ...

چقدسخته…آدم حسودیش میشه😓😞😔😞😔

منم جاریم شوهرش زرنگه ‌خونه ثبت نام کردن..خودشم النگو…

ولی منه بدبخت…هییی

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️