2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این شوهره دیونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 43 پست
میدونی مردا رو نبین اسمشون مرده وقتی میبینن ک یکی ازشون بالاتره و نیازهای خانوادش و ب نحو احسنت برطر ...

منم بابت این بی عقلیش دارم میسوزم دیگه ماشین خواهرش از این گرون تره اون چن تا زمین داره ولی شوهر بی عقل من چی؟ خودش اینا رو میبینه تازه بیدار شده زورش به کسی نمیرسه فقط به من میپره 

الان خانواده من حداقل هفته ای دو بار بیرون غذا میخورن خواهرم اینا بیشتر 6 ماهه این به من دو سیخ جیگر نخریده یه ساندویچ نخریده دلم لک زده برا غذا بیرون ولی یه بار هم به روش نیاورم حتی یه بار نگفتم بریم بیرون غذا بخوریم. 

چرا چون من بی عقل رعایت وضعشو میکنم ولی اون همه دق و دلیشو سر من خالی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر راهی پیدا کردی ب منم بگو  شوهر من اسکل همش خرج خانواده اش می‌کنه با اون باباش و قرضای تموم ...

وایی خدایا من که بریدم حالا به جز بی پولیش اخلاقش گنده من هر چی باهاش میسازم بدتر میشه 

چشم بد از خواهرم به دور ماشالله ولی یه زندگی داره که نگو یعنی یه روز شوهر منو تحمل نمیکنه هااا یه رو ...

مشکل همینه که ب چیز کم قانعی دقیقا مشکل خیلی از خانومای ایرانی من جمله شما و مامان خودم....همیشه میگه همینکه همینو دارم راضیم بابا نمیگم ناشکری کن ولی برا پیشرفت بیشتر و برای دست یافتن ب چیزهای بهتر تلاش کن با دست رو دست گذاشتن یا همینی که هستی میمونی یا با پیشرفت جامعه روز ب روز عقب میفتی....شاید ی جنبه پیام شما هم چشم و هم چشمی و غبطه خوردن باشه ولی با حرص خوردن هم چیزی حل نمیشه اونیکع حلش می‌کنه تلاشه تلااااش

چقدسخته…آدم حسودیش میشه😓😞😔😞😔 منم جاریم شوهرش زرنگه ‌خونه ثبت نام کردن..خودشم النگو… ولی منه ب ...

حالا فک کن خواهرم 300 گرم طلا داشت من 30 گرمم نمیشد 😭 چه روزا که نکشیدم خواهر 

حالا فک کن خواهرم 300 گرم طلا داشت من 30 گرمم نمیشد 😭 چه روزا که نکشیدم خواهر 

منم همینطور🙂🙂

باکلی بدهی وقسط

بخاطر اشتباهای شوهرم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
من مگه میگم زنا غرور ندارن؟خب شوهرش نداره بخره شلوارش و بفروشه؟

حداقل میتونه اخلاق داشته باشه من همش میگم الان نه راضیم تا 10 ساله دیگه یه خونه برا خودمون بخریم از الان باید پول جمع کنی دیگه  چجوری با یه مرد کنار میان آخه 

حداقل میتونه اخلاق داشته باشه من همش میگم الان نه راضیم تا 10 ساله دیگه یه خونه برا خودمون بخریم از ...

ایشالا بخرید خدا من میگم ۹۵٪ مشکلات زنانشویی همین بی پولی لعنتیه

Bana Bana Sen tek care! Bizim adimiz efsane
خیلی حسه بدیه خیلیییی پشیمونم از انتخابم ولی راه برگشت ندارمممم

منم…

اونموقه که میگفتم نکن،به حرفم گوش نمیکردومیگف کم عقلم..ولی الان بدبختیشوبایدمنم بکشم…به کدوم گناه اخه

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️