من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
کرم شیر گاو گرفتی؟ خیلی تعریفشو شنیدم آفرین خیلی روتین کاملی داری حتما از نوع روتینت ...
آره کرم شیر گاو هومال اینجا تو نی نی سایت اکثرا میگن که مارکای چینی نخرید خوب نیس فرانسوی و آمریکایی بگیرید ولی خب اونا واقعا خیلی گرونن😒من خودم از محصولات چینی هم تا ثیر دیدم واقعا من فیس واش و تونرم هیالورونیک اسید بایوآکوا بود الان میخوام بکنمش چای سبز بریلی و ماسک شبم کلاژن بایوآکوا بود میخوام بکنم سالیسیلیک اسید بایوآکوا که یکم ضد جوش بشه روتینم
من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
تعریف صابون زردچوبه رو خیلی شنیدم اما خب کلا میگن صابون برا پوست زیاد خوب نیست
اره منم براهمون هفته ۲ بار میزنم
ولی واقعا روشن کننده س
کرم شیر گاو گرفتی؟ خیلی تعریفشو شنیدم آفرین خیلی روتین کاملی داری حتما از نوع روتینت ...
آره گلم این روتین به نظرم خیلی پرو پیمونه دیگه😆باکلی برنامه ریزی بهش رسیدم😅دستگاه بخور گرم هم تهیه کن تو هفته ۲ باز بخور با بونه یا آویشن و چای سبز بده