2777
2789
روتین پوستیت به چه صورت بود؟

ژل شستشوی دیپ سنس

بعد سرم طلا و هیالورونیک اسید 

کرم آبرسان روغن اسب بیواکوا

هفته ای یه بارم اسکراب 

و هفته ای ۲ بار صابون زردچوبه

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
کرم شیر گاو گرفتی؟ خیلی تعریفشو شنیدم  آفرین خیلی روتین کاملی داری  حتما از نوع روتینت ...

آره کرم شیر گاو هومال اینجا تو نی نی سایت اکثرا میگن که مارکای چینی نخرید خوب نیس فرانسوی و آمریکایی بگیرید ولی خب اونا واقعا خیلی گرونن😒من خودم از محصولات چینی هم تا ثیر دیدم واقعا من فیس واش و تونرم هیالورونیک اسید بایوآکوا بود الان میخوام بکنمش چای سبز بریلی و ماسک شبم کلاژن بایوآکوا بود میخوام بکنم سالیسیلیک اسید بایوآکوا که یکم ضد جوش بشه روتینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژل شستشوی دیپ سنس بعد سرم طلا و هیالورونیک اسید  کرم آبرسان روغن اسب بیواکوا هفته ای یه ب ...

تعریف صابون زردچوبه رو خیلی شنیدم اما خب کلا میگن صابون برا پوست زیاد خوب نیست 

109تومن گرفتم 

من سرم طلا و هیالورونیک اسید 

سرم خاویار 

سرم ویتامین سی 

۷۵ تومن میدم 

۱۰۰ میل

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
تعریف صابون زردچوبه رو خیلی شنیدم اما خب کلا میگن صابون برا پوست زیاد خوب نیست 

اره منم براهمون هفته ۲ بار میزنم

ولی واقعا روشن کننده س

کرم شیر گاو گرفتی؟ خیلی تعریفشو شنیدم  آفرین خیلی روتین کاملی داری  حتما از نوع روتینت ...

آره گلم این روتین به نظرم خیلی پرو پیمونه دیگه😆باکلی برنامه ریزی بهش رسیدم😅دستگاه بخور گرم هم تهیه کن تو هفته ۲ باز بخور با بونه یا  آویشن و چای سبز بده

109تومن گرفتم 

خب اونا توش طلا نیس . الکی میگن سرم طلا . این سرم طلا که من میگم حاوی سلول بنیادی. توش واقعا طلای ۲۴ عیار داره . یک و صجد قیمتشه ولی معجزه میکنه

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
آره کرم شیر گاو هومال اینجا تو نی نی سایت اکثرا میگن که مارکای چینی نخرید خوب نیس فرانسوی و آمریکایی ...

کرم شیر الاغ ام خوبه 

من رفتم برا دوستم کرم شیر الاغ گرفتم به عنوان کادو  

کرمه آنقدر خوب درامد هم روشن کننده پوست بود هم آبرسان الان دوستم هم صورتش باز تر شده هم شفاف شده 

اما تا رفتم برا خودم بخرم 

مغازه داره گفت دیگه نیاوردم 

کرم شیر الاغ ام خوبه  من رفتم برا دوستم کرم شیر الاغ گرفتم به عنوان کادو   کرمه آنقدر خو ...

باید امتحانش کنم چه مارکی؟من اصلا خودمو اسیر مغازه ها نمیکنم اینترنتی سفارش میدم راحت هرچی میخوام یک جا برام میارن

آره گلم این روتین به نظرم خیلی پرو پیمونه دیگه😆باکلی برنامه ریزی بهش رسیدم😅دستگاه بخور گرم هم تهیه ...

خدایش روتینت عالیه 

بعد اکثرا روزها ماسک میزاری یا شب ها؟

پیج اینستاگرام نداری

چرا عزیزم هم پیج هم گروه تل گرام

آرایشی اَوِنس💄 (پرنسس سابق)

💫میتونی بیشترانتظارداشته باشی اماکمتر پرداخت کنی💫

پخش لوازم آرایشی اَوِنس 💄🌟😍

بامناسب ترین قیمت 🤑

✅️آیدی ثبت سفارش @gholamii_000

💥پیج اینستا گرام👇

@Avens_shop_20

https://t.me/arayeshi_avens1

باید امتحانش کنم چه مارکی؟من اصلا خودمو اسیر مغازه ها نمیکنم اینترنتی سفارش میدم راحت هرچی میخوام یک ...

نمیدونم دقیق 

جعبه اش آبی بود بزار اگه عکسشو پیدا کردم برات میفرستم