2777
2789
خب ببین  روتین صبح اول فوم شستشو بعد تونر بعد سرم بعد کرم شیر  روتین شب اول فوم شستشوبعد ...

ببخشید من باز سوال دارم ازت 

ماسک حبابی که گرفتی چه برندی بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایش روتینت عالیه  بعد اکثرا روزها ماسک میزاری یا شب ها؟

ببین چون صبح سرم میزنم دیگه صبح ماسک نمیزنم  ظهرا ماسک میزنم که اثر سرم نره و اینکه چون روغن میزنم بعد ماسک برا اینکه روغن بمونه تا شب صبر میکنم و بعد روتین شب اسکراب هم روزای فرد به همین صورت و بعدش ماسک ورقه ای

ببخشید من باز سوال دارم ازت  ماسک حبابی که گرفتی چه برندی بود؟

راحت باش گلم هر سوالی داری بپرس در خدمتم ماسک حبابی بایوآکوا بود ولی ماسک بهتر هم میتونی پیدا کنی مثلا ماسک وارمی خیلی خوبن من یکی از ماسکام تموم بشه اونو جایگزینش میکنم حتما

مارک اسکرابم هم هیدوردمه سرمه ای رنگه خیلی راضیم ازش

بنظرم خیلی عالیه آدم برا محصولات پوستی هزینه کنه اما  روز به روز همه چیز گرون تر میشه 🥴🤦🤦🤦 ...

اره ولی چندین ماه میتونی استفاده کنی 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
راحت باش گلم هر سوالی داری بپرس در خدمتم ماسک حبابی بایوآکوا بود ولی ماسک بهتر هم میتونی پیدا کنی مث ...

من الان یه ماسک گچی دارم 

یه ماسک خیار از این پمپی ها هست که میزنی رو صورت بعد برمیداری 

یه ماسک گل رز اونم لایه برداره 

ماسک ورقه ایم دیگه یدونه دارم باید باز بخرم 

قبلا خیییییییلی به خودم می‌رسیدم اما الان خیلی تنبل شدم

اسکرابمم داره تموم میشه 🤦🥴

نوع پوستت چیه؟ جای جوش ام داری؟

پوستم چرب نیس خشکم نیس معمولیه تقریبا چون اصلا برق چربی نمیوفته روش جای جوشان خیلی با روتینا خوب شد منتها یه مدت روتینو ول کردم جوش زدم باز چون روتین باید مداوم باشه دیگه حالا باز جدیدا شروع کردم جوشامم زیاد نیس ولی حالت عصبی ان ولی گفتم حالا این دفعه روتینمو ضد جوش کنم که این جوشایی هم که دارم بره ایشالله

پوستم چرب نیس خشکم نیس معمولیه تقریبا چون اصلا برق چربی نمیوفته روش جای جوشان خیلی با روتینا خوب شد ...

خب توام مثل منه تقریباً پوستت 

چند سالته؟ 

برا جوشهات رفتی دکتر ؟

من الان یه ماسک گچی دارم  یه ماسک خیار از این پمپی ها هست که میزنی رو صورت بعد برمیداری  ...

ماسک خیار انار ذغالی فرقی نداره واقعا فقط از همین کندنی ها باشن خوبه به نظرم یکی از ماسکا این مدلی باشه برا من ذغالشه حالا امارشم دارم ولی استفاده نکردم هنوز ماسک ورقه ای هم زیاد بخر داشته باش من خودم ۲۰تا ۲۰تا میخرم از سایتا بگیری برات ارزون تر میوفته یهو میبینی کلی تفاوت قیمت شد اسکرابت هم به نظرم هیدرودرم که من دارمو بگیر خیلی عالیه من خودم میخوام باز شارژش کنم 

پوستم چرب نیس خشکم نیس معمولیه تقریبا چون اصلا برق چربی نمیوفته روش جای جوشان خیلی با روتینا خوب شد ...

من با اینکه دیگه الان 26سالم شده باز موقع اصلاح جوش میزنم 

تا بچه تر بودیم امید داشتم سنم که بالا رفت جوش نزنم🤦

خب توام مثل منه تقریباً پوستت  چند سالته؟  برا جوشهات رفتی دکتر ؟

۱۹سالمه نه تاحالا نرفتم چون حتی دکتر هم بره آدم باید حتی بعدشم روتین داشته باشی چون دوره دکتر حالا دارو مصرف کنی بعد بیخیال پوستت بشی نهایت تا ۶ ماه پوست خوب میمونه باز جوش برمیگرده ترجیح میدم روتین مناسب پوستمو پیدا کنم چون دکتر هزار جور قرص و اینا هم میده قرص روآکوتان که خیلی مضره وهزار تا چیزه دیگه☹️