2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم. من از روتین روزانه و مراقبتی تیپ پوستی استفاده میکنم البته از یه مشاور حرفه ای مشاوره گرفتم ‌. خیلی خانم خوبیه مشاوره رایگان انجام میده.اگه تمایل داشتی شمارشو بدم 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
هر چی ور نری با صورتت بهتره اینا فقط واسه پول توو جیب دکترا کردنه

اخه خیلی جای جوشهام به صورت لک شده 

نگرانم که جاشون بمونه 

از طرفی پوستم حساسه جای زخم و جای جوشهام خیلی دیر خوب میشه 

مثلاً سال ۹۹ یه خال داشتم برداشتمش تازه جاش محو شده

اخه خیلی جای جوشهام به صورت لک شده  نگرانم که جاشون بمونه  از طرفی پوستم حساسه جای زخم و ...

پوستت چربه یا خشک؟

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
من سرم هیالورونیک اسید ونزن استفاده کردم روشن کرد کمی پوستمو

منم طلا و هیالورونیک اسید دارم 

از ابرسانیش راضیم

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
سلام عزیزم. من از روتین روزانه و مراقبتی تیپ پوستی استفاده میکنم البته از یه مشاور حرفه ای مشاوره گر ...

اره بی زحمت برام بفرس 

روتین تو چطوریه ؟

میشه برام بگی و نوع پوستت چیه؟

چه مدت استفاده میکردی  فقط سرم زدی یا کرم ضد لک ام استفاده کردی؟

من گلم روتین کامل داشتم هیالورونیک اسید بایو آکوا و کرم آبرسان شیر هومال و این سرم و چند تا ماسک یدونه حبابی یدونه گچی یدونه ذغالی و ماسکای ورقه ای و اسکراب یه روتین کامل بود حالا نمیدونم روشن شدن پوستم از این محصول بود یانه ولی خب اینجور محصولات استفاده طولانی و میخوان و باید در کنار هم مصرف بشن

اره بی زحمت برام بفرس  روتین تو چطوریه ؟ میشه برام بگی و نوع پوستت چیه؟

من پوستم چربه. داغون بود پوستم جای جوش لک شده بود الان خیلی خوب شده . 

۰۹۱۱۸۵۰۴۹۱۸

خانم نعمتی 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز