2777
2789
من گلم روتین کامل داشتم هیالورونیک اسید بایو آکوا و کرم آبرسان شیر هومال و این سرم و چند تا ماسک یدو ...

خب ترتیب استفاده ات چطوری بود ؟

من خودم ماسک گچی رو هفته ی یکبار میزنم 

اسکراب ام تقریباً هفته ی یکبار یا دوهفته یکبار میزنم 

روتینمم اینجوریه که شوینده بعد تونر بعد سرم بعدم مرطوب کننده که اکثر وقتا تونر یادم می‌ره بزنم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا هم چربه هم خشک  ببین قسمت پیشانی و چونه ام گاهی چربه

مختلطه پس

اگه برای روشن شدن پوستت میخوای 

سرم ویتامین سی بیوآکوا قیمتش هم ۷۵ تومنه 

خوبه 

ولی حتما بعدا باید آبرسان بزنی

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
سرم طلا یه مدت استفاده کردم  صورتت جوش یا جای جوش داشت؟

اره هم جوش هم لک داشت

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
مختلطه پس اگه برای روشن شدن پوستت میخوای  سرم ویتامین سی بیوآکوا قیمتش هم ۷۵ تومنه  خوب ...

اخه من قبلا یه تونر داشتم ویتامین cبود که باهاش جوشهام بدتر میشد برا همین کلا حس کردم ویتامین cباعث جوش میشه برام 

حالا نمیدونم آیا سرم ویتامین c  روی پوستم باعث جوش میشه یا نه 

گلدزن  سرم خوبی بود بیشتر آبرسان بود برا پوستم زیاد تو جوش و جای جوش یا روشن شدن پوست فایده ند ...

مامان من سرم طلا معمولاً برای چین و چروک . سرم ویتامین سی برا رو روشن شدن پوست و لک از برند بلک بری . خیلی عالین . شما سرم طلا رو چقدر خریدین؟

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
خب ترتیب استفاده ات چطوری بود ؟ من خودم ماسک گچی رو هفته ی یکبار میزنم  اسکراب ام تقریباً هفت ...

خب ببین 

روتین صبح اول فوم شستشو بعد تونر بعد سرم بعد کرم شیر 

روتین شب اول فوم شستشوبعد تونر بعد ماسک شب

تو هفته دوبار اسکراب و بعدش چون جذب پوست بالاس ماسک ورقه ای ولی جدیدا فهمیدم اول اگه اسکراب کنم بعد بخور گرم و بعد ماسک ورقه ای بهتره

روزای زوج هم یه روز ماسک گچی یه روز ماسک ذغالی یه روز ماسک حبابی و بعد از اینکه ماسک از صورتم شستم ترکیب روغن جوجوبا و درخت چای رو میزنم به پوستم

حالا دستگاه بخور سرد هم گرفتم استفاده کنم ببینم اون چجوریه تاثیرش

سرم طلا یه مدت استفاده کردم  صورتت جوش یا جای جوش داشت؟

سرم طلا خالی نه

طلا و هیالورونیک اسید 

خب ببین  روتین صبح اول فوم شستشو بعد تونر بعد سرم بعد کرم شیر  روتین شب اول فوم شستشوبعد ...

کرم شیر گاو گرفتی؟

خیلی تعریفشو شنیدم 

آفرین خیلی روتین کاملی داری 

حتما از نوع روتینت الگو برداری میکنم

اخه من قبلا یه تونر داشتم ویتامین cبود که باهاش جوشهام بدتر میشد برا همین کلا حس کردم ویتامین cباعث ...

اگه بهت نساخته که پس استفاده نکن

چون عموما ویتامین سی برای پوست چرب عالیه