2777
2789
عنوان

رشته دبیرستانتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست

تجربی بودم 

صد در صد ناراضی 

برگردم عقب انسانی می‌خوندم چون رشته دانشگاهی الانم کاملا بهش مرتبطه و بهش علاقه داشتم 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته ای که علاقه داری برو که با علاقه بخونیش و خسته کننده نباشه برات 

من دیپلم ریاضی فیزیک دارم با علاقه رفتم ولی اونایی که به زور اومده بودن کم آورده بودن 

خواهر کوچیکم علاقه به رشته های نظری نداشت رفت تصویربرداری 

خدایا شکرت😍💚💚
گرافیک  عالی بود ولی گند زدن تو زندگیم نذاشتن کنکور بدم وگرنه تک رقمی میشدم

رشته راحتی بود؟ 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
رشته ای که علاقه داری برو که با علاقه بخونیش و خسته کننده نباشه برات  من دیپلم ریاضی فیزیک دار ...

متاسفانه گذشتم از انتخاب رشته

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
یکی از دانشگاههای دولتی  اسمش رو نمیگم

من عربی دانشکاه تهران خوندم گفتم شایداونجاباشی آماری ازاستادابگیرم ببینم کی هست کی نیس

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

دادستان هستش عزیزم 

عزیزم من قصدم اینه کارمند دادگستری بشم

دادستان میشه خانم باشه؟

ممنون میشم اگه از همسرتون بپرسید مراحل استخدامی کارمند دادگستری چجوری هست؟ 

حقوقشون چقدر هست؟ 

ازمونش کی برگزار میشه هرساله هست؟

اصلا بالاترین حقوق برای زن در دادگستری چه سِمتی هستش؟

دوست داشتی چی بخونی ؟ چندمی ؟

یکی از رشته های هنری 

نقاشی، گرافیک یا مدیریت خانواده

که هم خیلی راحت تر و هم آرامش بیشتری

نسبت به رشته انسانی که جون آدم در حال در اومدن

یکی از رشته های هنری  نقاشی، گرافیک یا مدیریت خانواده که هم خیلی راحت تر و هم آرامش بیشتری ن ...

اگه یازدهمی دیگه نمیشه تغییر رشته از نظری به فنی بدی 

ولی یه سر برو اداره آموزش پرورش محل زندگیت شاید راهی باشه