2777
2789
عنوان

رشته دبیرستانتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست

دیپلم ریاضی دارم و لیسانس تیاتر اگر برمیگشتم قطعااا گرافیک میخوندم یا نقاشی . چون به درد زندگیم بیشتر میخورد برای منی که نمیخوام بیرون از خونه کار کنم و اگر دیپلم هنر داشتم توی دانشگاه کمکم میکرد

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواست برم ریاضی ولی خانواده دوس داشتن برم تجربی و الان میگم خوب شد ب حرف خانواده گوش کردم فی ...

واقعا

میتونم بپرسم با چه معدلی رفتین؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

انسانی خوندم

چون عربی دوست داشتم باید انسانی میخوندم

الان راضیم چون دارم عربی میخونم و رشته مورده‌علاقم هست

ولی از طراحی دوخت هم خوشم میومد دوست داشتم

اگر بشه شاید بعد ارشد عربی برم طراحی دوخت بخونم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
واقعا میتونم بپرسم با چه معدلی رفتین؟

19/93

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
انسانی خوندم چون عربی دوست داشتم باید انسانی میخوندم الان راضیم چون دارم عربی میخونم و رشته مورده‌ ...

کجاعربی میخونی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ممنون❤

من خیل دوس دارم برم تجربی

فقط هفتم ترم اول ۱۸/۷۲شدم ولی همه بالای نوزده

فقط هفتم روبه خاطر آنلاین خراب کردم

الان خیلی میترسم قبولم نکنن

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

انسانی تازه فارغ شدم راضی بودم تاحالا درساش خیلی اگاهم کرد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم