2777
2789
عنوان

رشته دبیرستانتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست
فیزیوتراپی رشته خوبیه؟

اره خوبه

درامد خوبی داره و راحت میشه مهاجرت کرد

هدف من دندان بود(:

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من قصدم اینه کارمند دادگستری بشم دادستان میشه خانم باشه؟ ممنون میشم اگه از همسرتون بپرسید مر ...

دادیار خانم میدونم دارن الان برای دادستانی هم میپرسم شب میگم بهتون عزیزم فقط میدونم تقریبا امتحاتا یک دوسالی طول کشید بعد ازدادیار به دادستانی برسن ۴ سال زمان میبره 

برای خانم این رشته خیلی خوبه چون شهرای دیگه نمیفرستن

دادیار خانم میدونم دارن الان برای دادستانی هم میپرسم شب میگم بهتون عزیزم فقط میدونم تقریبا امتحاتا ی ...

حدودی حقوقشون چقدر هست گلم؟

ممنون میشم شب هم درباره مراحل استخدامی دادیار و کارمند دادگستری بپرسید به من خبر بدید گلم🌹

اینم بپرسید که ازمون دوتاش یعنی دادیار و کارمند دادگستری هرسال برگزار میشه با خیر

دادیار خانم میدونم دارن الان برای دادستانی هم میپرسم شب میگم بهتون عزیزم فقط میدونم تقریبا امتحاتا ی ...

و اینکه منابعی که باید خوند چی هست شوهر شما چقدر در میخوند روزی و همون سال اول قبول شد؟

و اینکه منابعی که باید خوند چی هست شوهر شما چقدر در میخوند روزی و همون سال اول قبول شد؟

من همسرم ۸صبح از خواب بیدار میشد تا۱۲ شب یکسره میخوند کلا توی این مدت ۲۰ روز شاید استراحت کرد اونم مسافرت رفته بودیم حتی یک دقیقه از پای کتاباش بلند نمیشد 

بله سال اول قبول شدن

من عربی دانشکاه تهران خوندم گفتم شایداونجاباشی آماری ازاستادابگیرم ببینم کی هست کی نیس

ی سوال الان داری تو حیطه عربی فعالیت میکنی یا کلا شاغل نیستی؟

من ۲سال مونده کارشناسی تمام بشه و میخوام تا ارشد بخونم و بعد هم میخوام مهاجرت کنم کشوری حوزه خلیج‌فارس

اگر اطلاعاتی هم داری ممنون میشم در اختیارم بزاری🙏🏻🙏🏻

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ی سوال الان داری تو حیطه عربی فعالیت میکنی یا کلا شاغل نیستی؟ من ۲سال مونده کارشناسی تمام بشه و میخ ...

نه عزیزم من بامعدل ارشددانشگاه تهران هم پذیرفته شدم اماباردارشدم یکسال خوندم یکسال دوم موند شهرستان بودم نشددیگه نه شاغل نیستم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

نه عزیزم من بامعدل ارشددانشگاه تهران هم پذیرفته شدم اماباردارشدم یکسال خوندم یکسال دوم موند شهرستان ...

ای بابا چقدر بد🥲

انشالله که ادامه زندگیت موفق باشی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی