شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
عزیزم من قصدم اینه کارمند دادگستری بشم دادستان میشه خانم باشه؟ ممنون میشم اگه از همسرتون بپرسید مر ...
دادیار خانم میدونم دارن الان برای دادستانی هم میپرسم شب میگم بهتون عزیزم فقط میدونم تقریبا امتحاتا یک دوسالی طول کشید بعد ازدادیار به دادستانی برسن ۴ سال زمان میبره
برای خانم این رشته خیلی خوبه چون شهرای دیگه نمیفرستن
و اینکه منابعی که باید خوند چی هست شوهر شما چقدر در میخوند روزی و همون سال اول قبول شد؟
من همسرم ۸صبح از خواب بیدار میشد تا۱۲ شب یکسره میخوند کلا توی این مدت ۲۰ روز شاید استراحت کرد اونم مسافرت رفته بودیم حتی یک دقیقه از پای کتاباش بلند نمیشد