2821
2789
چن كيلويي  من كه امروز واقعا نا اميد شدم 😭

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۸

منتها باز‌هان چاقه یه سایز از کل بدنم چاق تره

خیلی لاغر بشم اونام اب میشن

اگه پول داشتم میرفتم چربی ها شو تخلیه میکردم خلاص میشدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حذف کربوهیدرات و خوردن پروتیین و چربی های سالم ولی کاهش وزنش محشره

میشه هر چی ازش داری برا من بفرستی برنامه غذاییش و... من رژیم سبزیجات گرفتم زیاد کم نکردم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
میشه هر چی ازش داری برا من بفرستی برنامه غذاییش و... من رژیم سبزیجات گرفتم زیاد کم نکردم

عزیزم من یه هفته تحقیق کردم بعد گرفتم؟،برنامه خاصی نداره بزن هرم کتو برات میاره اوایل از کف هرم میخوری بعدا از بالاتر هم میخوری لااقل ماهی ۱۰ کیلو کاهش داره

گوشت و روغن هایی مثل کره روغن نارگیل و سبزیجات سبز روغن دنبه وروغن زیتون تخم مرغ اینا رو تا حد سیری میتونی بخوری

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۸ منتها باز‌هان چاقه یه سایز از کل بدنم چاق تره خیلی لاغر بشم اونام اب میشن اگه پول ...

برای شما ک وزنت خوبه رژیم کتو مناسب نیس 

رژیم کتو برای وزن های بالا هس 

شما برو باشگا برای بازوهات تا خوشفرم بشه باید ورزش کنی 

منم الان وزنم خوبه یکم شکم دارم ک حلقه میزنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز