2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 97 پست
عزیزم مبارکت باشه😍میگم شما زیر چونه داشتین؟اگه داشتین ژیلت میکشیدین بعد از لیزر؟ من موهای زیر چونم ...

نه عزیزم من ندارم کرکی هست که قابل لیزر کردن نیست اما اگر مال شما ضخیم هست لیزرکن دیگه درنمباد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه شکمم که اصلا خیلی کرکی هست موهای کرکی نباید لیزر کرد جواب عکس میده کمرمم فقط گودیشو انجام دادم

من که دیگه به جایی رسیدم که میگم کرکی رو هم لیزر کنم نهایت ضخیم میشه و بعد دوباره ادامه میدم تا ۲۰ جلسه

شما گودی کمرت موهاش ضخیم بود؟یا نازک و مشکی؟

خدایا شکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که دیگه به جایی رسیدم که میگم کرکی رو هم لیزر کنم نهایت ضخیم میشه و بعد دوباره ادامه میدم تا ۲۰ ج ...

خب چه کاریه نکن این کار هیج فایده ایی نداره 

اونم یکم ضخیم تر ااز جاهای دیگه بود 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره دید درد دارم زود تمومش کرد

برامنم همینجوری بود انقد سرصدامیکردم هم درجشو پایین اورد هم زودترتموم کرد اصن ریزشم زیادنبود ولی الان باحوصله انجام میده برات شات بیشتریم میزنه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
اسم دستگاهتون چیه ؟

الکساندرایت کندلا ۲۰۲۲

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
واقعااااا ؟؟؟؟

به خدا اون دستگاه ها زیاد قدرت خاصی هم ندارن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
خواهش میکنم عزیزم فدات😘😘😍

عزیزم شما پماد زایلاپی ک میزدی  یه لایه میزدی و روش سلفون میزاشتی ک بیحس بشه یا در حد کرم مرطوب کننده ک میزنیم  به دست میزدی ؟ و اینکه قبل اینکه برم باید بشورم پماد و یا با دستمال پاک کنم کافیه؟ من فردا جلسه لیزر دارم نمیدونم چجوری بزنم ک خوب بیحس بشه

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲