2777
2789
عنوان

لیزر

2183 بازدید | 97 پست

سلام خانما کسی تجربه ی لیزر رو داره ایا برای بدن مضر هس من تازه دارم میرم اما چیزای بدی دارم در موردش میشنوم به شک افتادم 😐😐😐باعث افتادگی مثانه و رحم نمیشه ؟؟ببخشید مسخرست ولی میترسم خب ؟؟؟

ن بابا ی اشعه ریز ک روی مو اثر داره!! اینا بنظرم الکیه.. نهایت یکم درجش بره بالا پوست قرمز بشه ک باز برمیکرده.. یا اگ ضدعفونی نشه دستگاه بیماری منتقل بشه ولی اینک بخاد رحم رو یکاریش کنه الکیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فک نمیکنم من دومین جلسه بود رفتم نمیدونم‌چرا این جلسه رویش مو‌دارم جلسه اول ریزش سکه ای بود انقد خوب بود این جلسه خیلی زودم دراومد🤦🏻‍♀️

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

عزیزممم لیزررر هیچ ضرری نداره جای معتبر و تمیز برو خیلی هم خوبه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

منم جلسه اولمو هفته پیش رفتم 

دارم کم کم به این نتیجه میرسم بیکینیمو لیزر نکنم 

چون هم درد داشتم هم فعلا ریزش نداشته 

خیلی معذرت میخام هم حسمو برده بود نمیتونم تصور کنم لذتم بره موقع رابطه 

همو دو هفته نباید شیو کنم پر مو شده موقعی که مو داره حسمو خراب میکنه واقعا اذیتم 

تا یسال چجور تحمل کنم

منم جلسه اولمو هفته پیش رفتم  دارم کم کم به این نتیجه میرسم بیکینیمو لیزر نکنم  چون هم د ...

چه ربطی اخه 

بعدم اصل لیزر برا بیکینی هست جاهای دیگه کجا اتقدر مو داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم جلسه اولمو هفته پیش رفتم  دارم کم کم به این نتیجه میرسم بیکینیمو لیزر نکنم  چون هم د ...

بعد دوهفته تازه ریزش شروع میشه اونم حالت سکه ای

و اینکه کلا ربطی به لذت جنسی نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیدونم والا خیلی میترسم چون سابقه ی عفونتم دارم حالا حلوی خودم روی سرش که میزنه بدنمم سلفون کشید هم ...

بله کافیه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل