2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 97 پست
دقیقا خیلی ساده لوح هستن 

دقیقااا خودشون که پر مو آن نمی‌خوان بقیه خوشگل شن😄😄

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
شما جلسه دوم رویش داشتید من جلسه اول ریزش سکه ای بود واین جلسه موهام‌خیلی زود دراومد گفت خودشم این م ...

نه من جلسه سوم چهارم یکم موهام دراومد فقط یکم اصلا مثل قبل نبود از جلسه ۶ هیچی دیگه درنمیاد بیکینی از همه بهتر جواب گرفتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم دکتر متخصص بهش گفته از خودش ک نگفته  

عزیزم الان جایی که من میرم همه ی دکترا میان این حرفو دکتره شاید گفته ولی گفته چون تنبلی داری و پر مویی واسه اونه باردار نمیشی نه اینکه چون رفتی لیزر . لیزر اصلا ربطی به رحم نداره

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
نمیدونم والا خیلی میترسم چون سابقه ی عفونتم دارم حالا حلوی خودم روی سرش که میزنه بدنمم سلفون کشید هم ...

دستگاه من سری جدا داره واسه هرکس تماس کامل نداره این سلفونی ها ارزون هستن اصلا نرین

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
واقعا چیز رابطه رو از بین میبره؟ 

نی نی یارکشوندی وسط😂🙅🏻‍♀️

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸
منم جلسه اولمو هفته پیش رفتم  دارم کم کم به این نتیجه میرسم بیکینیمو لیزر نکنم  چون هم د ...

منم جلسه اول خیلی درد داشتم بعدزایلاپی زدم الان دیگه اصلا متوجه نمیشم بهترین کاری بودکه درحق خودم کردم ولی بااین حرفت موافقم که چون نبایدشیو کنی تادوهفته بده ولی بعده۴و۵ جلسه انقد کم میشه موهات  بعدکامل دیگه میره فقط دوسه ماه یبار درحد چندتا دونه درمیاد تازه روشن ترم میشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
شماها چجوری میرین اخه من خجالت میکشم 

اولین جلسه خجالت میکشی ازدوم دیگه روت بازمیشه😂🙅🏻‍♀️

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸
واقعا چیز رابطه رو از بین میبره؟ 

من که اولش اینطور شدم الان یذره رشد کرده بهتر شدم 

ولی میخام شیو کنم اجازه ندارم 

حالا نمیدونم بخاطر لیزر بود

بخاطر این بود که حین رابطه پماد زینک داشت روش 

نمیدونم والا