2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 97 پست
من که اولش اینطور شدم الان یذره رشد کرده بهتر شدم  ولی میخام شیو کنم اجازه ندارم  حالا ن ...

بخاطر لیزر نبوده بابا 

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸
عالیه چی بهتر از این که همیشه بدنت تمیز و صاف باشه مال من از جلسه اول ریخته فردا جلسه هفتم میرم اصلا ...

من هفته آینده جلسه دومه که برم 

کمرم رو گفت موهاش خیلی نازکه تاثیری نداره

یعنی ساق پا و دست هم فقط نازک میشه یا کلا میره 

الان بیشتر موهای پام ریخته صافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فک نمیکنم من دومین جلسه بود رفتم نمیدونم‌چرا این جلسه رویش مو‌دارم جلسه اول ریزش سکه ای بود انقد خ ...

جلسه دوم سوم همینجوریه انگار یکم بیشتر درمیاد ولی باز بری جلسه بعدش اوکی میشه سعی کن بین جلساتت کلا یبار شیوکنی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
ینی از جلسه دوم زایلاپلاس میزدی بی حس بشه؟؟ حالا واقعا بی حس میشد یا نه 

بله بی‌حس میشه و متوجه نمیشی عالیه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
ینی از جلسه دوم زایلاپلاس میزدی بی حس بشه؟؟ حالا واقعا بی حس میشد یا نه 

اره نیم ساعت چل دقه قبل میزدم بعد پاک میکردم قشنگ ۹۰درصد سر میکرد اصلا متوجه نمیشم الان دیگه یسال شده هرازگاهی فقط میرم شارژ

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

لیزر موی زائد

من نزدیکه ب ۳ ساله انجام دادم

بعضیا کلا سواد درستی ندارن اطلاعات غلط میدن

بعضیام بخاطر پول کمتر جاهای درست و مطمئن 

نمیرن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دستگاهت رولی بود یا شاتی؟  با اپراتور مشورت کرده بودی یا سرخود میزدی؟

نه مشورت کردم گفت مشکلی نیست روسیه دستگاهم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
یاخدا من ۴ جلسه رفتم. میشه بیشتر توضیح بدی

من یکی فامیلامون رفت ی چیزی مثل غده زیر بغلش در اومد اون همکار مامانمم با مکافات باردار شد و گفت دیگه نمیشم چون سر این اذیت شدم خلاصه من میخواستم بگم قطعا عوارض داره حالا کم یا زیادشو نمیدونم و اینکه دوستان اینجا چه نظری دارن من حرف ی متخصص و خانوم درس خونده تو این رشته رو گفتم

ن فک نمیکنم من دومین جلسه بود رفتم نمیدونم‌چرا این جلسه رویش مو‌دارم جلسه اول ریزش سکه ای بود انقد خ ...

طبیعیه روندش همینه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز