2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 97 پست
بله من مامانم پرستار هست و میگه ضرر داره حتی یکی از همکاراش هم به خاطر این مسئله باردار نشد

وای چه ربطی داره😂😂دوست من دوسه سال پیش میرفت الان بچش یسالشه 

اون خانم مشکل دیگه ای داره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیزر موی زائد من نزدیکه ب ۳ ساله انجام دادم بعضیا کلا سواد درستی ندارن اطلاعات غلط میدن بعضیام بخ ...

اسم دستگاهی که میری چیه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اسم دستگاهی که میری چیه؟

با دایود رفتم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عالیه چی بهتر از این که همیشه بدنت تمیز و صاف باشه مال من از جلسه اول ریخته فردا جلسه هفتم میرم اصلا ...

موهای کرکی شکم و کمرتم لیزر کردی ؟

من دست و پا و همه جام صاف و بدون مو هستش یهو شکم و کمرم موهای نازک و مشکی داره

خدایا شکرت❤️

طبیعیه روندش همینه

عع من گفتم لابد شاتامو درست نزده الکی ازسرس بازکرده

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸
دستگاهت رولی بود یا شاتی؟  با اپراتور مشورت کرده بودی یا سرخود میزدی؟

شات بود من خودمم میخواستم نرم گفتم نمیتونم اصلا تحمل کنم خوده اپراتورم گفت دفعه بعد اومدی زایپلاپی بزن بی حس میشه

من هفته آینده جلسه دومه که برم  کمرم رو گفت موهاش خیلی نازکه تاثیری نداره یعنی ساق پا و دست ه ...

کلا میره  اگر درآد چندتا تار مو نارک کلاکچل میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من از دکتر زنان و متخصص غدد پرسیدم گفتن هیچ ضرری ندارد به شرط اینکه بهداشت رعایت بشه..‌‌

من خیلی جاها رفتم بهترین دستگاه سوپرانو همونی که ترکیبی از تیتانیوم و الکساندر دایود برای همه پوست و مو جواب میده یکمم گرونتر از دستگاه دیگه هست

موهای کرکی شکم و کمرتم لیزر کردی ؟ من دست و پا و همه جام صاف و بدون مو هستش یهو شکم و کمرم موه ...

نه شکمم که اصلا خیلی کرکی هست موهای کرکی نباید لیزر کرد جواب عکس میده کمرمم فقط گودیشو انجام دادم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من الان ۱۳ جلسه رفتم و رفتم تو شارژ هربارم قبل رفتن به اتاق لیزر با پرونده ای درست کردم میفرستن پیش دکترشون چک میشم وبعد لیزرو انجام میدم منکه خیلی راضیم نه درد داره نه ضرر بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد لیزر هست دستگاه من الکس کندلاس

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
عالیه چی بهتر از این که همیشه بدنت تمیز و صاف باشه مال من از جلسه اول ریخته فردا جلسه هفتم میرم اصلا ...

عزیزم مبارکت باشه😍میگم شما زیر چونه داشتین؟اگه داشتین ژیلت میکشیدین بعد از لیزر؟

من موهای زیر چونم رو دوروز بعد لیزر ژیلت میکشم چون بد دیده میشه

میترسم تاثیر نداشته باشه

یک جلسه رفتم فقط

باسه بس منم زنگ میزنم میپرسم  منم بزنم با اینکه درجش اورده بود پایین درد داشتم

اره حتما بپرس ولی فکرنکنم مشکلی داشته باشه سر که بشه بیشتر برات وقتم میزاره اینجوری هی  ورجو ورجع میکنی زود از سرش وامیکنه نتیجم نمیبینی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز