2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 97 پست
  این چرت و پرتا کی بهت گفته

😃😃

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
عزیزممم لیزررر هیچ ضرری نداره جای معتبر و تمیز برو خیلی هم خوبه 

حالا جاهای معتبر که گرون میگیرن ولی خب بنظرم بد نبود اخه من جاهای دیگه رو ندیدم ☹️☹️☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من مامانم پرستار هست و میگه ضرر داره حتی یکی از همکاراش هم به خاطر این مسئله باردار نشد

چرت نگین لطفااا اون خانمه خودش باردار نمی‌شده حتما مشکل پلی کیستیت داشته لطفاااا هر چرتی و نگین لیزررر تو باردار شدن هیچچچ نقشی نداره 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
حالا جاهای معتبر که گرون میگیرن ولی خب بنظرم بد نبود اخه من جاهای دیگه رو ندیدم ☹️☹️☹️

عالیه چی بهتر از این که همیشه بدنت تمیز و صاف باشه مال من از جلسه اول ریخته فردا جلسه هفتم میرم اصلا هیچی درنمیاد آدم والا به خودش نگاه میکنه لذت میبره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من همه جا رو میرم میبینم جایی که میرم خیلی معتبره و تمیز چند ساله میرم کیف میکنم البته شهرستانی 

چرت نگین لطفااا اون خانمه خودش باردار نمی‌شده حتما مشکل پلی کیستیت داشته لطفاااا هر چرتی و نگین لیزر ...

دقیقا خیلی ساده لوح هستن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اگه اینجوری بود نصف دنیا باردار نمیشدن ☹️😐

😄😄😄😄چرندیات و میگن بعدم میگن پرستاریم و خیلی سرمون میشه

عالیه چی بهتر از این که همیشه بدنت تمیز و صاف باشه مال من از جلسه اول ریخته فردا جلسه هفتم میرم اصلا ...

شما جلسه دوم رویش داشتید من جلسه اول ریزش سکه ای بود واین جلسه موهام‌خیلی زود دراومد گفت خودشم این ماه رویش مو داری زیاد ازجلسه بعد کمترمیشه😕

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸
من همه جا رو میرم میبینم جایی که میرم خیلی معتبره و تمیز چند ساله میرم کیف میکنم البته شهرستانی  ...

من یه حا رفتم که معروف بود و بسیار گرون ولی این خدایی قیمتش خوبه ولی دک و پزش به اون نمیرسه 😐