واقعا؟؟؟؟!!!اما من تاپیکای زیادی خوندم تو نینی سایت که سنشون تا ۳۰سال هم بوده عمل کردن
اره ولی خصوصی یا یه دکتر خیلی خبره ک دگ آنقدر عمل کرده نمی ترسه ولی این دکتر ها می ترسند خونریزی داشته باشه بیا همین بیمارستان لقمان می تونی بیای اصلا می شناسی؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستان گفتین توضیح بده من فردا صبح عمل می کنم ولی امروز بستری ک شدم ازم آزمایش گرفتن بعد یدونه انژاکت چیه از اونا زدن فعلا همین تا فردا ببینم چیکار می کنند گفتن از ۱۲ به بعد هم هیچ ی نباید بخورم حتی آب
سلام عزیزم خوبی اره عمل کردم خیلی اذیت دارم می شم ولی بلخره راحت شدم ...
ببین رفتم یه روز بستری بعد رفتم برا عمل بعد عمل هم گفتن فقط بستنی وانیلی تند تند بخورم بعد من خیلی استرس داشتم یکم حالم بد شد ولی باز م خوب بود بعد دگ حواست باشه ک با صدای بلند حرف نزنی همش چیزای سرد بخوری ... سوالی داری؟