2777
2789

من هر جای رفتم بخاطر سنم عمل نمی کردن ک آزاد هم گرون بود تنها جای ک بود یدونه بیمارستان لقمان حکیم هست ک من رفتم قبول کردن آشنا دارم عملمو انداخت جلو وگرنه افتاده بود  بعد عید  ولی من حتما میام تک ب تک توضیح می دم ولی برو حتما در بیار بعد تا الان از من یه آزمایش خون گرفتن یه سی تی اسکن یدونه باید از دکتر بیهوشی اجازه می گرفتم بدونم تست  خواب ک مهم نیست همین تا الان  فردا ۹ صبح بستری میشم همه رو توضیح می دم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر جای رفتم بخاطر سنم عمل نمی کردن ک آزاد هم گرون بود تنها جای ک بود یدونه بیمارستان لقمان حکیم ه ...

من لوزم حفره داره تاحالا دکتر نرفتم که ببینه 

۲۵سالمه دلم میخواد هرچه زودتر ازش خلاص شم 

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼
اسم دکترت چیه  لوزه هات حفره دارن؟؟؟؟ اصلا مشکلت چی بود که خواستی عمل کنی؟؟

من از بچه گی  ببخشید دارم پیلی سیلین می زنم ک این سریع از اول پاییز تا آخرش من کلا شاید تا ۲۰ تا زدم ک درست نشد هی رفتم دکتر آخه چندتاشون بهم گفتن لوزه هات باد کرده دگ نمی خوابه بعد دیگ رفتم دیدم  گلوم باد داره حفره داره سنگ لوزه داره بعد دگ هر دردی بگی دور از جونت لوزه های من داره خخخخخ قرص رد نمیشه دگ رفتیم برا عمل خخخ

اسم دکترت چیه  لوزه هات حفره دارن؟؟؟؟ اصلا مشکلت چی بود که خواستی عمل کنی؟؟

اسم  دکتر من آقای دکتر مهدی خواجوی بود ک ایشون شانس من رفتن  آمریکا 😐 الان یکی دگ می خواد عمل کنه ب اسم کرد جزئی

من از بچه گی  ببخشید دارم پیلی سیلین می زنم ک این سریع از اول پاییز تا آخرش من کلا شاید تا ۲۰ ت ...

من ب پنی سیلین حساسیت دارم 

خیلی بده حفره داره برای من ببخشیدا خیلی بوی بدی میده 

همش مسواک دستمه دهان شویه میزنم اصلا فایده نداره 

از خودم متنفرم . نمیتونم تو جمع صحبت کنم .کلا اعتماد ب نفسمو از دست دادم. چند نفری هم غیر مستقیم بهم گفتن 

میخوام عمل کنم چون بچه دارم یکم شرایطم سخته

اسم  دکتر من آقای دکتر مهدی خواجوی بود ک ایشون شانس من رفتن  آمریکا 😐 الان یکی دگ می خواد ...

گفتی بخاطر سنت عمل نمیکردن 

یعنی میگفتن سنت کمه برای عمل؟؟؟؟

اسم  دکتر من آقای دکتر مهدی خواجوی بود ک ایشون شانس من رفتن  آمریکا 😐 الان یکی دگ می خواد ...

هزینه عملت چقدر میشه؟؟؟بیمت چیه؟؟؟بیمه تکمیلی هم قبول میکنن؟؟؟

من ب پنی سیلین حساسیت دارم  خیلی بده حفره داره برای من ببخشیدا خیلی بوی بدی میده  همش مس ...

اره شرایط شما ک سخت هست اینجوری ولی اون بوی دهان و ببخشید منم دارم چیزی نیست بخاطر سنگ لوزه ها هست نگران نباش عمل کنی درست میشه