2777
2789

اسی ببخش پیام گذاشتم توی تاپیکتون،این بندہ خدا خیلی محتاج دعاست،بہ نتیتتون صلوات فرستادم ک ببخشی منو،ھرعزیزی میتونہ کمک کنہ بیاد تاپیک اعلام کنہ،تا ھرموقع بفرستید اشکال ندارہ زمان نذاشتن واسش،حاجت روا بشید الھی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10343563&slug=ختم-صلوات-بیاین-کمک-کنید-ختمشون-ختم-بشہ-حاجت-روا-بشید-الھی&postId=274722312

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببخش پیام گذاشتم توی تاپیکتون،این بندہ خدا خیلی محتاج دعاست،بہ نتیتتون صلوات فرستادم ک ببخشی منو ...

نه بابا عیب ندارن کاری خوبی کردی عزیزم چی میشه مگه 

اذیت نمی کنه چرا ترسیدی؟ 

آخه یکی از فامیل هامون رفته بود بعد بیحس و بیهوش نکرده بودن کلی زجر کشیده بود منم ترسیدم نرفتم

آسمون عاشق گل بود؛ گریـــه میکرد تا گل بخنده. لایک نکنید 
آخه یکی از فامیل هامون رفته بود بعد بیحس و بیهوش نکرده بودن کلی زجر کشیده بود منم ترسیدم نرفتم

مگ میشه عمل لوزه بیهوش نکنن!!!!!!!

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼

وای ن برو ببین اصلا ترس نداره من از همه شنیدم میگن چیزی نیس حتما نباید بری ک جای ک بی‌حس می کنن برو جای ک بی هوش کنن من پول  نداشتم رفتم سنتی عمل کنن تو اگه داری برو تقریباً از ۱۰ تا ۱۸ ملیون هست آزاد راحت با لیزر در میارن دگ راحتتتت الان ک دارم می نویسم نمی تونم قشنگ حرف بزنم چون باد کردن اذیت می کنه برم پس فردا درش بیارن راحت بشم از زندگی افتادم ب قرآن 

اذیت نمی کنه چرا ترسیدی؟ 

انشاالله عملت به خوبی انجام بشه و درد نداشته باشی 

تورو خدا بیا تو همین تاپیک توضیح بده بعد عملتو که درد داشتی یا نه سخت بود اینارو بگو بهمون 

چون منم باید برم بردارم لوزه هامو

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼