2777
2789
خب خداروشکر.از خونریزی چیزی نگفت دکترت؟؟؟بعد بهوش اومدنت حالت تهوع نداشتی؟؟اخه من ب مواد بیهوشی حساس ...

نگران نباش توم انشالله ک حالت بد نمیشه ن اصلا بالا نباید بیاری چون بخیه حات تازه هست بیاری بالا باز شدن 

خب خداروشکر.از خونریزی چیزی نگفت دکترت؟؟؟بعد بهوش اومدنت حالت تهوع نداشتی؟؟اخه من ب مواد بیهوشی حساس ...

ببین قرص نمیتونی بخوری شیاف هم فک کنم خونریزی میاره ولی  ب من سه تا شربت داده چرک خوش کنن مسکن خواب آور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا هچی من از دیروز آب میوه و بستنی خوردم با یکم کیک و ریختم تو شیر خوردن یکم هم سوپ خیلییییییییی له شده مثل آب بود دگ 

عملش کلا ۴۵ تا نیم ساعت ولی من دیر بهوش اومدم از ساعت۱۰ رفتم ۲ اومدم بیرون 

غذا هچی من از دیروز آب میوه و بستنی خوردم با یکم کیک و ریختم تو شیر خوردن یکم هم سوپ خیلییییییییی له ...

اخی خیلی سخته ادم گشنش باشه نتونه غذا بخوره من که تحمل گرسنگی خیلی سخته برام 

خداروشکر که راضی بودی از عملت 

ممنون که جوابمو دادی 

انشاالله خیلی زود خوب بشی و راحت غذا بخوری 

امیدوارم منم برم زودتر عمل کنم 

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼
اخی خیلی سخته ادم گشنش باشه نتونه غذا بخوره من که تحمل گرسنگی خیلی سخته برام  خداروشکر که راضی ...

منم اصلا نمی تونم تحمل کنم مشکلم اینجاس دگ الان اومدن دیدنم خیر سرشون شیرنی آوردن اصلا دارم جون می دم یدونه ازشون بخورم خخخخخ

منم اصلا نمی تونم تحمل کنم مشکلم اینجاس دگ الان اومدن دیدنم خیر سرشون شیرنی آوردن اصلا دارم جون می د ...

سلام اسی جان خوبی 

بهتری؟؟دردت کمتر شد؟؟؟

منم اصلا نمی تونم تحمل کنم مشکلم اینجاس دگ الان اومدن دیدنم خیر سرشون شیرنی آوردن اصلا دارم جون می د ...

چند روز از عملت گذشته؟؟؟میتونی راحت صحبت کنی؟کاراتو میتونی خودت انجام بدی یا که باید استراحت کنی؟؟

چند روز از عملت گذشته؟؟؟میتونی راحت صحبت کنی؟کاراتو میتونی خودت انجام بدی یا که باید استراحت کنی؟؟

استراحت دارم ولی خو کارامو خودم انجام می دم  از روز عمل ک والا دو شنبه اومدم خونه ۵یا۶ روز می گذره

استراحت دارم ولی خو کارامو خودم انجام می دم  از روز عمل ک والا دو شنبه اومدم خونه ۵یا۶ روز می گ ...

وای چقد بده اینطوری😔لااقل درد نداشته باشه خوبه 

اما میگی هنوز درد داری 😣 

اون بوی بد گلو از بین رفته یا هنوز هست؟؟

وای چقد بده اینطوری😔لااقل درد نداشته باشه خوبه  اما میگی هنوز درد داری 😣  اون بوی بد گ ...

ن کاملا رفته یعنی من بزور دارم مسواک می زنم از درد اما باز دهنم بو نمیده