2777
2789
عنوان

بهترین یخچال برای جهیزیه

7858 بازدید | 31 پست

سلام خانما

من میخواستم بپرسم اگه تجربه ای دارین بین برندای ایرانی کدوم یخچالاش خوبن که کیفیتش خوب باشه هم قیمتش مناسب

بعد اینکه من میخوام از این یخچال و فریزر که با همن بخرم چون نمی تونم هم هزینه فریزر  کنم هم یخچال

خودم نظرم این یخچال و فریزر ساید با ساید هس ولی انگار خیلی جادار نیستن به نظرتون اینا بهترن یا مدلی که یخچال بالاس فریزر پایین

بعد اینکه برای دو نفر به نظرتون یخچال و فریزر چند فوت مناسبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو قلو داشتم ولی چون دو نفر بودیم خیلی از جابجایی اذیت می‌شدیم تو اثاث کشی ، فروختم یه بالا پایین الکترواستیل خریدم خودم راضی ام هر کس هم داره میگه خیلی راضیه 

هفده تومن ماه پیش 

من ال جی داشتم خونه جدید جا نمیشد مجبور شدم جی‌پلاس بگیرم، خیلی راضیم ازش واقعا. ۲۶ فوته دو نفریم، به‌نظرم اندازه‌ش خوبه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
من ی ساید  ۳۲ فوت الجی دارم   یدونه ۹ فوت الجی  برای دونفر ادم کمه! میخام یدونه یخچ ...

دیدی، منم دوتا یخچال دارم بازم کم میارم دو نفر هم هستیم ب هرکس میگم تعجب می‌کنه خوشحالم یکی هم مثل من هست 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️

من از این یخچال هایی که پایینش فریزر چند کشو داره بالاش یخچال دارم مارکش الجیه برا جهیزیه م بود هیچ وقت راضی نبودم چون جا کم میارم شاید برا دو نفر خوب باشه ولی مهمان میومد جا کم میشد نمیتونستم مرغ و گوشت زیاد بزارم یا میوه های عید که زیادن ...ساید بای ساید جاش کمه فقط ظاهرش شیکه و زودتر خراب میشن میرن تعمیر ....میخوام یخچال و فریزر ایرانی جفت بخرم کنار هم اینا خیلی خوبن و جا دار شیکم هستن .کنار هم یه مارک خوب ایرانی بخر پشیمان نمیشی

اره درسته

مثلا  یبار ی گوسفند بگیری جا نیس! کله پاچه و سیرابی و چرخکرده و مرغو اینام بزاری  کلا دیگه جا برای  سبزیجات نیس!

یا حبوبات  بزاری دیکه هیچی دیکه نمیشه گذاشت! مگراینکه از هرکدوم ۳-۴ تا بسته بیشتر نزاری یخچال !