2777
عنوان

قرص لاغرى

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 62 پست
من خیلی ریلکس داشتم وزن کم میکردم زیر نظر پزشک  ۶ کیلو کم کرده بودم که مریض شدم و باید کورتون ...

واى خدا ما هم كلى عروسى و جشن داريم بعد از عيد 

همش ميگم چيكار كنم يه ماهه شكمم تخت شه 😭

خسته شدم از شكم لعنتى

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی ریلکس داشتم وزن کم میکردم زیر نظر پزشک  ۶ کیلو کم کرده بودم که مریض شدم و باید کورتون ...

به امید خدا که همیشه سلامت باشید 

ولی درک میکنم شما رو گاهی میگن فلان دارو عوارض داره فلان راه خطرناکه میگم‌من حاضرم همه چی رو تحمل کنم ولی وزنم کم بشه 

چند روزه میگذره از درد رژیم و ورزش وشکست پی در پی بعدش کمتره ادم نا امید میشه میبینه نمیتونه  و ...

من سلطان رژيمم

رژيم ميگيرم عللى ميشم بعدش عين گاو ميخورم برميگردم ريست كارخونه ميشم😭

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
به امید خدا که همیشه سلامت باشید  ولی درک میکنم شما رو گاهی میگن فلان دارو عوارض داره فلان راه ...

دقیقا فقط کسی تو شرایط،خودم درک میکنه چی میگم 

اگه میتونستم میپچوندم نمیرفتم عروسیا رو 

ولی نمیشه گیر کردم 

بازوهام اصلا همه جام چاقه 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
فدات بشم 😂😂😂 عشق منی نهال جونم🤗

خيلى گلى عزيزم😘😍❤️

اه چه بد  من حالا ازين بيكارام كه هرروز پايه ام

والا ما هم بیکار بودیم ولی پایه نبودیم امان از بی ارادگی وتنبلی البته من با بچه باید میرفتم سختم بود هی بیدار کنم با خودم ببرم طفلکی اذیت میشد جایی رو هم نداشتم بزارم وبرم‌

دقیقا فقط کسی تو شرایط،خودم درک میکنه چی میگم  اگه میتونستم میپچوندم نمیرفتم عروسیا رو  ...

من گاهى بدجنس ميشم ميگم كاش نيمه دوم سال بيوفته جشنا شايد تو بدن من فرجى شد

ولى نامرديه ميدونم😩

منم.چند سال قبل گرفتم اون موقع ها خیلی ارزون تر بود جدی الان ۴ تومن شده 

خيلى گرونه😭

من گاهى بدجنس ميشم ميگم كاش نيمه دوم سال بيوفته جشنا شايد تو بدن من فرجى شد ولى نامرديه ميدونم😩

اینا یهو انگار که حامله باشن ۸ ماهه سریع خواستگاری و جشن عقد ازدیبهشتم عروسی 

طاقت نیاوردن یکم نفس بدن اخه 

اصلا دلم نمیخواد برم 

اینا یهو انگار که حامله باشن ۸ ماهه سریع خواستگاری و جشن عقد ازدیبهشتم عروسی  طاقت نیاوردن یکم ...

منم 😭 نميدونم چه فازيه تو اين گرونى ازدواج ميكنن😩

منم.چند سال قبل گرفتم اون موقع ها خیلی ارزون تر بود جدی الان ۴ تومن شده 

خیلی شما حساب کن اگه وزن بالای ۳۰ کیلو اضافه باشه 

حدااقل ۶ تا بسته باید استفاده کنی میشه ۲۴ میلیون!

دقیقا فقط کسی تو شرایط،خودم درک میکنه چی میگم  اگه میتونستم میپچوندم نمیرفتم عروسیا رو  ...

یه چیز بگم شاید باور نکنید من اخرین عروسی که رفتم‌پسرم ۶ ماهه بود الان نوزده سالشه فقط یه جشن عقد رفتم که اونم مجبوری شد و اخر هم با مانتو شستم لباس عوض نکردم انقدر دیر رفتم به لباس عوض کردن نرسید