nahaal_72 مدیر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6954 عنوان قرص لاغرى | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 62 پست دوستاى مهربون قرص لاغرى خوب كه واقعا لاغر كنه و زياد عوارض نداشته باشه چى پيشنهاد ميدين؟ یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌ 1401/11/28 | 04:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانبوخ عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2317 یه چیز بگم شاید باور نکنید من اخرین عروسی که رفتمپسرم ۶ ماهه بود الان نوزده سالشه فقط یه جشن عقد رف ... من ماه پسر پسرعمه شوهرم بود نرفتم الان دخترخالشه باید برم دیگه نمیشه نریم گرونیه لباس گرونه من چاقم بیشتر سر این ناراحتم بخدا اگه پول داشتم حتما میدادم بابت قرصا خداپسرتو نگهداره بیحس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
nahaal_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6954 ای جانم نخور پس دیگه یکی بگه بلدی خودت رعایت کن 😅 🤣🤣 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
ارکیدصورتی عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 4119 من ماه پسر پسرعمه شوهرم بود نرفتم الان دخترخالشه باید برم دیگه نمیشه نریم گرونیه ... ممنون همچنین عزیزان شما رو براتون حفط کنه چاقی خودمون رو اذیت میکنه بعد مردم زبونشون درازه و کلی حرف میزنن بخدا ما خودمون به اندازه ی کافی حرص داریم از دست چاقی دیگه خون به دل ادم نکنن