2777
2789
عنوان

قرص لاغرى

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 62 پست
دور از جون من از شكم چاق ميشم لامصب  تو تخت تختى؟

من خوبم آره وزنم ۷۰قدم ۱۷۰

ورزشکارم خیر سرم😂

میخام کارت مربی گریمو بگیرم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نزدیک عید شده همه افتادیم به فکر وزن کم کردن از ۴۰ کیلیویی گرفته تا ۱۴۰ کیلویی همه دنبال رژیمیم  ...

اینم ازعنتر بازیمونه مثل چی میخوریم عیدکه میشه یادمون میوفته چاقیم😐😐😐😐

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
نزدیک عید شده همه افتادیم به فکر وزن کم کردن از ۴۰ کیلیویی گرفته تا ۱۴۰ کیلویی همه دنبال رژیمیم  ...

واى اره بخدا 

ببين من هرروز تو پيج دكتراى ابدومينوپلاستى ام

رو مخم رفته برم بخوابم هرچى دارم و ندارمو دربياره خلاص شم😭

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
واى اره بخدا  ببين من هرروز تو پيج دكتراى ابدومينوپلاستى ام رو مخم رفته برم بخوابم هرچى دارم ...

تقلب کردن خیلی راحته خدایی،، در عرض یه مدت کم به خواسته ات میرسی دیگه دردسر رژیم و ورزش رو نداری

من خوبم آره وزنم ۷۰قدم ۱۷۰ ورزشکارم خیر سرم😂 میخام کارت مربی گریمو بگیرم

ايول بابا 

من خيلى دلم ميخواست ميرفتم باشگاه ولى پايه ندارم باهام بياد 

تنهاييم حالشو ندارم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
تقلب کردن خیلی راحته خدایی،، در عرض یه مدت کم به خواسته ات میرسی دیگه دردسر رژیم و ورزش رو نداری

اره بخدا 

فقط درد عمل وحشتناكه 

ايول بابا  من خيلى دلم ميخواست ميرفتم باشگاه ولى پايه ندارم باهام بياد  تنهاييم حالشو ند ...

برو 

تو خونه نمون 

برای سرگرمیم شده برو آجی فدات شم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
مگه گیر میاد الان از کجا تهیه کردید با چه قیمتی 

داروخونه دکتر داروساز اشنا باشه گیر میاد 

۴ تومن الان هر ۳۰ تاش هست 

من الان نگرفتم چندسال پیش گرفتم 

رعایت نکردم برگشته 

الان میخواستم بخرم خیلی گرونه

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
ايول بابا  من خيلى دلم ميخواست ميرفتم باشگاه ولى پايه ندارم باهام بياد  تنهاييم حالشو ند ...

من ودوستم‌چندسال قبل قرار گذاشتیم با هم بریم باشگاه فقط شهریه میدادیم یه روز اون میگفت کار دارم امروز نریم یه روز من دیدیم‌فقط داریم به جیبمون ضرر میزنیم نرفتیم دیگه 

برو  تو خونه نمون  برای سرگرمیم شده برو آجی فدات شم

باشگاه سركوچمونه ببينم فردا جمع ميكنم يه چيزمو برم ببينمش😩

من ودوستم‌چندسال قبل قرار گذاشتیم با هم بریم باشگاه فقط شهریه میدادیم یه روز اون میگفت کار دارم امرو ...

اه چه بد 

من حالا ازين بيكارام كه هرروز پايه ام 

من خیلی ریلکس داشتم وزن کم میکردم زیر نظر پزشک 

۶ کیلو کم کرده بودم که مریض شدم و باید کورتون میخوردم 

وزنم شد ۹۰ 

۱۷ کیلو اضافه کردم الان جشن عقد دارم اردیبهشت سه تا عروسی داریم 

عید هست 

دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم از اینهمه فشار

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!