2777
2789
عنوان

قرص لاغرى

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 62 پست
ميخوام عمل كنم ولى بايد اب بشه چربيام كه عمل كنه دكترم😭 چربى هم تو قسمت شكمه لامصب از همه به من وف ...

قدو وزنت چنده

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدو وزنت چنده

١٦٥ قد

وزنمم حتما ٦٥ شده 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عمل چی آجی  نکن جون من

خسته شدم انقدر قسمت شكمم رو مخم بود 

سايز شلوارم ٤٠ ولى من رو مخمه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
١٦٥ قد وزنمم حتما ٦٥ شده 

فکرکردم ۱۰۰کیلویی برو بابا😐😐

یه رژیم شوک بگیرپنج کیلو بیا پایین تمام😑😑

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
خسته شدم انقدر قسمت شكمم رو مخم بود  سايز شلوارم ٤٠ ولى من رو مخمه

خاک بسرم

حالت خوب نیستا😂

۴۰خوبه دیگه گیر نده

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
خاک بسرم حالت خوب نیستا😂 ۴۰خوبه دیگه گیر نده

یجورگفت فکر کردم صدکیلوعه میخواستم دلداریش بدم گیرمون اورده😂😂

فکرکردم ۱۰۰کیلویی برو بابا😐😐 یه رژیم شوک بگیرپنج کیلو بیا پایین تمام😑😑

🤣🤣🤣 رژيم خيلى سختمه همشون ميگن نخور 

من كلا ريزه خوارى دارم 

🤣🤣🤣 رژيم خيلى سختمه همشون ميگن نخور  من كلا ريزه خوارى دارم

بابا رژیم شوک ۵روزه بگیر یاکتوبگیر یه هفته لاغر میشی درازنشست کن حلقه بزن

خاک بسرم حالت خوب نیستا😂 ۴۰خوبه دیگه گیر نده

دور از جون

من از شكم چاق ميشم لامصب 

تو تخت تختى؟

نزدیک عید شده همه افتادیم به فکر وزن کم کردن از ۴۰ کیلیویی گرفته تا ۱۴۰ کیلویی همه دنبال رژیمیم  ...

کمرش ۴۰

خوبه دیگه😐😂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!