2777
2789
عنوان

دوست پسرم

44 بازدید | 13 پست

از صب تا غروب سرکاره بعد ک کارش تموم شه یکساعت میره قهوه خونه چایی میخوره یکساعت میمونه بعد میاد خونه

البته بمنم زنگ میزنه برای من وقت میزاره از نظر هزینه و خرج هم کمنمیزاره اگه هم بهش بگم قهوه خونه نرو نمیره

نمیدونم چیکار آیا ایرادی داره ک ی پسر بره قهوه خونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه دخترا هم اونجا باشن؟😂😂

وا.

خب باشن.

نمیتونی که دوست پسرت رو از تماااااممم محیط های مختلط منع کنی

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

وا. خب باشن. نمیتونی که دوست پسرت رو از تماااااممم محیط های مختلط منع کنی

یعنی ممکنه داخل قهوه خونه هم دختر باشه؟

نه مشکلی ندارم ولی خب باید بهم بگه آخه بهم گفت فقط مردونست

یعنی ممکنه داخل قهوه خونه هم دختر باشه؟نه مشکلی ندارم ولی خب باید بهم بگه آخه بهم گفت فقط مردونست

وقتی گفته نیست لابد نیست

کن پیش میاد که خانم ها برن قهوه خونه تا جایی که من دیدم

این ها رو خود دوست پسرت بپرسی بهتر نیست به نظرت به جای اینکه تو نینی سایت بپرسی؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

اگه فقط توش یه چای و قلیونه اوکیه اگه نه بازی های شرطی....دارن اوکی نیست

ببخشید ی سوال ممکنه دخترا هم برن ؟

مشکلی ندارم ولی خب دوست ندارم ازم چیزی و پنهون کنه بلاخره این دوران واس اینه ک همو بشناسیم

ببخشید ی سوال ممکنه دخترا هم برن ؟ مشکلی ندارم ولی خب دوست ندارم ازم چیزی و پنهون کنه بلاخره این دور ...

اگه شهرتون کوچیکه نه زیاد دختر نمیره ولی توی شهرای بزرگ میرن حالا میخوای ازش بپرس به شوخی