من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیاکو خودشو رسوند دندونپزشکی نیومده بود برگشت سمت ایران دوباره بین راه پشیمون شد برگشت موسل دکتر دندونپزشک زنگ زد گفت همون خانمی که منتظرش بودین اومده گفت نگهش دار بیام آخرین لحظه رسید بهش ولی آیسان با نگهبان بود هم.نحا تموم شد
آیسان هم التماس کرد تا آخر بردنش دندونپزشکی
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دیاکو اومد بره سمتش مامور داعشی اومد اونم با تلفن وانمود کرد داره حرف میزنه گفت اره اره گندم خریدم اما قبل اینکه بفروشمشون فاسد شد اینو گفت ایسان شناختش
اخ خود ادمباید نگاش کنه من بگم چ جذابیتی براش دار
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اون زن داعشیه گوشی ایسانو گرفت اون شب که داشت به دیاکو میگفت دندونپزشکی اوکی شد؟
من یه قسمت ندیدم
تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید