2777
2789
عنوان

کاربران بیایید

150 بازدید | 16 پست

جوجه رنگی ها چیا میخورن دوتا میخام برای دخترم بگیرم دوسال وهشت ماهشه فقط یه سوال حیووناتو دوس داره گربه میبینه میدوه دنبالشون اگر نرن با دست بلندشون میکنه پرتشون میکنه اونور اما میخام بدونم امکان داره با جوجه رنگها هم همینکار کنه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جوجه رو میکشند گردنشون رو فشار میدن ناخواسته . بنظرم نخر براش.

باشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

با جوجه رنگی هام همین کارو میکنه بعلاوه اینکه جوجه رنگیا خیلی تن ضعیفی دارن

میدونید که جوجه های خیلی ضعیف که انیدی به زندگی بودنشون نیست جوجه رنگی میشن

گناه دارن اگر اذیت بشن بیشتر نخرید براش ولی اگر خریدید ببرید پرنده فروشی از این غذا هایی که به پرنده های زینتی میدن بخرید براشون که حداقل یه جوونی بگیرن غذاشونم گرون نیست

با جوجه رنگی هام همین کارو میکنه بعلاوه اینکه جوجه رنگیا خیلی تن ضعیفی دارنمیدونید که جوجه های خیلی ...

باشه