2777
2789
عنوان

۲۰ سالمه خطم مثل بچه دوساله

342 بازدید | 32 پست

عمرم همینطور داره میگذره نکنه به خودم بیام ببینم ۵۰ سالم شده خطم همینه که هست!😑🥺🥺🥺😱

بچه ها چیکار کنم اونقدرا هم بد نیست اما برای مثال تو یه پاراگراف متن هر کدوم از حروف رو یه جور مینویسم 

《آ》رو یه بار بلند مینویسم یه بار خیلی کوچولو یه بار کج 

😑😑😑😑خاک  تو سرم فک کنم باید بشینم عین کلاس اولی ها حروف رو تمرین کنم دوباره 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کلاس خط تحریری اگه هم شرایط نداری گوگل کن آموزش رایگان رو دانلود کن و تمرین کن

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من امضا ندارم 

منم😐😑

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

مال منم باید تمرین کنی 

دختر عمو سوم ابتدایی با خوشنویسی گاج خطش از من بهتره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها جدی میپرسم کجا برم کلاس خط!اونایی که خطاطی یاد میدن هم با ادم کار میکنن؟اخه فک کن تو ۲۰ سالگی برم کلاس خط 

دقیقا منم مثل تو ام کاملا خرجنگ و قورباغه‌ای مینویسم 

مشکلی باهاش ندارم الانم دانشگاه میرم و اکثر وقتا از جزوه هام به بقییه عکس میدم دیگه نمیتونن بخونن مشکل اوناست مهم اینه خودت بتونی بخونی😁