2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثال بزن

خیلی زیاده دوتاشو براتون می‌نویسم اینجا

چند سال پیش که مجرد بودم تعدادی وسیله که نیاز نداشتم گذاشتم تو سایت دیوار قیمت رو پایین زدم ولی نوشتم اگه کسی نیازمند باشه رایگان میدم و همین طورم شد خلاصه چند سال گذشت و من ازدواج کردم بنا به دلایلی خانواده‌ام با ازدواجم مخالف بودن و از ارث محروم شدم و بدون حتی یه هزارتومانی راهی خونه‌ی بخت شدم بعد از اینکه چندماه با خانواده‌ی پدرشوهرم زندگی کردم تصمیم گرفتیم مستقل شیم با وام ازدواج جایی رهن کردیم واسه وسیله تو دیوار گشتم و اقلامی که نیاز داشتم رو خیلی راحت و به شکل رایگان به دست آوردم خیلی برام جالب بود و یاد کار نیک خودم افتادم...

مورد دوم یه بنده‌خدایی بود میگفت شش ماهه دلم یه آبگوشت میخواد اما پول ندارم تمام پولی که داشتم پول یه کیلو گوشت بود رفتم گوشت خریدم دادم بهش خداشاهده همون شب  ده برابر اون پول از یه جایی که اصلا انتظار نداشتم رسید به یه بنده خدایی درس داده بودم جایی قبول شده بود و برای تشکر اون مبلغ رو برام فرستاده بود ... موارد خیلی زیادی دیدم ... 

خیلی زیاده دوتاشو براتون می‌نویسم اینجا چند سال پیش که مجرد بودم تعدادی وسیله که نیاز نداشتم گذاشتم ...

برای منم خیلی پیش اومده .

مثلا یک بار پول کتاب رو نیاز داشتم دادمش نیازمند راحت چندین برابرش رو یکی دو روز بعد بهم هدیه داد ‌‌صذقه از مال و اموال کم نمیکنه ‌.خیر و برکت میاره.