2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 112 پست
عزیز دلم بچه گوشی دست میگیره با هزار نفر نشین و برخاست داره محاااااله که جامعه رو کسی اثر نذاره محال ...

مشکل محبته و کمبود خیلی چیزای دیگه .چطور پسرا حق همه چیز رو داره اما دختر نداره؟ 

الان داری میگی به مادر و خواهرش تجاوز میکنه بعد میگه به خانواده مربوط نمیشه😔 

مشکل از محبت همسره و خانواده و اون مادری که بهش تجاوز میشه حتما یه چیزی بوده دیگه

شاید با زور نباشه اما نباید بزارن ازدواج کنه چطور نمیزارن با دوستامون بریم بیرون؟ مستقل باشیم یا... ...

چی بگم .. خانواده ی منم راضی نبودن ‌‌.. چند وقت کشید تا راضی بشن ..

ولی باز خداروشکر شوهرم خوبه و خیلی سر به زیره ‌‌. خداروشکر میکنم که پیش خانوادم رو سیاه نشدم .

ولی با حرف شما هم موافقم که والدین باید کوتاه نیان .

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین دقیقاااااااا ینی من تا اینجا دخترایی که دیدم زود ازدواج کردن خودشون خواستن  من خودم تو ...

کسی نمیاد جلوی بقیه بگه وای نه من نمیخواستم مگر این که کار به جدایی بکشه.

چون خانواده شما بهترین کارو کردن و اجازه نمیدن بری خونه خودت تو شرایط اونا نیستی که متوجه بشی بیخودی دارن پز میدن وگرنه با بچه طلاق نمیگرفتن

مشکل محبته و کمبود خیلی چیزای دیگه .چطور پسرا حق همه چیز رو داره اما دختر نداره؟  الان داری می ...

عزیزم دارم میگم همه فرق کردن پسرا و دخترا خیلی زود تر موعد بلوغشون رسیده یکیش همین ک تو گوشی میرن همه چی میبینن یکیش دوستاشون و... 

بخدا همه چی به خانواده بر نمیگرده ،نه اتفاقاً پسرا هم حق ندارن کی گفته پسرا حق دارن اونا هم هر کاریشون رو همه چی تاثیر میذاره

🕊️برام صلوات بفرستید 
من معلمم...چیزایی دیدم که گفتنش مو به تنم سیخ میکنه  همین چند روز پیش یکی از شاگردام اومد گفت ...

بیچاره ها ناخواسته میرن تو رابطه واسشون سخته اما کسی خبر نداره و میگن حقشه و خودش خواسته😭  با این شوهرای مسخره و پرخاشگر و بی عرضه الان😮‍💨😢😞

کسی نمیاد جلوی بقیه بگه وای نه من نمیخواستم مگر این که کار به جدایی بکشه. چون خانواده شما بهترین کا ...

من هیچوقت نمیگم ازدواج با سن پایین خوبه اتفاقاً سن بالاهاش دارن مینالن ازش چه برسه به بچه ها 

ولی دارم میگم واقعاً اکثررررر مواقع دیگه خانواده زورشون نمیرسه 

🕊️برام صلوات بفرستید 
استارتر باید قفل کنه ولی یسریا متن تاپیک رو هم ببینن گزارش میزنن

که چی مثلا به کی لطمه میخوره با همچین متنی؟ خود استارتر هم تا آخرش نبود که چند تا متن نوشت و رفت بعدشم ترکید

که چی مثلا به کی لطمه میخوره با همچین متنی؟ خود استارتر هم تا آخرش نبود که چند تا متن نوشت و رفت بعد ...

دیگه یسریا عقده دارن🤣🤣🤣🤣نمیشه کاری کرد

بقول اون کاربر حتما مامان های ۱۴ ساله گزارش زدن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
که چی مثلا به کی لطمه میخوره با همچین متنی؟ خود استارتر هم تا آخرش نبود که چند تا متن نوشت و رفت بعد ...

واقعاً چرا باید همچین تاپیکایی قفل بشن😬

مگه بده چار نفر اینجا نظرات مختلفشونو درمورد یه مسئله بگن تا بلکه به یچیز همه جانبه نگاه بشه و شاید درست بشه

🕊️برام صلوات بفرستید 
دقیقاً منم دارم همینو میگم  نمیدونم دوستانی ک اینجا نظر میدن چن سالشونه ولی من الان دقیقاً همس ...

خب پدر و مادر بالا سرش نبودن دیگه از تحصیلات بالا و کارشون نبودن که بهشون محبت کنن و بچه های الان نترسن هرکاری میکنن که اونم از کمبوده به نظرم

نه از خودکشی میترسن نه از دوس پسر فقط محبت میخوان

بیچاره ها ناخواسته میرن تو رابطه واسشون سخته اما کسی خبر نداره و میگن حقشه و خودش خواسته😭  با ...

واقعا نمیدونن و بلد نیستن 

از نظر منطقی هم نباید بدونن 

سنی ندارن که...

اینا الان باید به فکر درس و اهدافشون باشن،نه که مثل زن های سن دار به فکر پریود شدن یا نشدن و زایمان و هزار تا چیز دیگه باشن

خب پدر و مادر بالا سرش نبودن دیگه از تحصیلات بالا و کارشون نبودن که بهشون محبت کنن و بچه های الان نت ...

بنظرم توی سن نوجوونی اغل از خانواده ها فرارین کلا محبت پدر و مادر به اکثرشون نمیچسبه 

باورت میشه؟من از دوره راهنمایی تا الان همه هم کلاسیام مسخرم میکنن که بچه ننه ای چرا؟چون مامانم مثلا مواظبه این کارو نکنم اون کارو نکنم یا مثلا میاد واسه تولدم سر کلاس یا هرجا باشم غافلگیرم میکنه و کلا کارای اینشکلی ولی نمیدونم چرا اگخ نامزدم محبت بکنه بیشتر خوشحال میشم 😐

فقطم من اینطوری نیستما خیلی از همکلاسیام پدر مادراشون سعی میکنن محبت بکنن و بزرگشون بکنن و ... ولی اینا حتی با پدر مادرشون دعوا میگیرن که اینکارو نکنن بعد جون میدن واسه دوس پسراشون 

استارتر جان شما چن سالته؟نمیدونم قبلا چطور بود ولی الان بیای لا به لای همسن و سالای من سردرد میگیرئ 😑

🕊️برام صلوات بفرستید