2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 112 پست
الانم دیر نیست خیلیا توهمین سن کنکور میدن

هوف دیگه بادوتابچه وشوهربیشوراصلن حوصلشوندارم

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر این که محبتی تو خانواده نیست. دوستی نیست که باهاش درد و دل کنن همش تو فکر محبتن واسه همین می ...

الان من خونوادم پر از جو محبت بود ابم میخوردم مامانم خبر داشت از همهههههه چی حتی اگه روم نمیشد به مامانم بگم به عمه هام میگفتم(خیلی ماهن) ولی خب زودم نامزد کردم بنظرم از دور این جور قضاوتای کلیشه ای زیاده 🙁

🕊️برام صلوات بفرستید 
عیب ک داره اون دختره ضربه دیده در اصل  ولی همه چی هم تقصیر پدر مادرا نیست  من خودم چن رو ...

نظرت اینطوری شده چون از واقعیت دوری و کسانی که میگفتن چرا زود ازدواج میکنن و چه زجری میکشن وبا بچه طلاق میگیرن متاسفانه داشتن میگفتن که خودشون بچه بودن عقلشون نکشیده اما نمیزارن واقعیت بمونه و همه ازش خبردار بشن

آفرین دقیقاااااااا ینی من تا اینجا دخترایی که دیدم زود ازدواج کردن خودشون خواستن  من خودم تو ...

منم دختر دایی م و دختر پسر دایی هم هردو الان ۱۶ سالشونه و حامله هستن. دوسال پیش ازدواج کردن. 

یه روز از مادرش پرسیدم حالا زود نبود هنوز برا ازدواج مامانش میگه چیکار کنم وقتی میگه اگه قبول نکنین خودمو میکشم نمیدونم میرم دوست پسر میگیرم ابروتون بره و این حرفا. بخدا اصن هوش از سرم پرید

دخترای الان جوری نیستن کسی بخاد اونا رو مجبور به کاری کنه. در اصل اونان که خانواده ها رو مجبور میکنن

نظرت اینطوری شده چون از واقعیت دوری و کسانی که میگفتن چرا زود ازدواج میکنن و چه زجری میکشن وبا بچه ط ...

درسته منم میگم بخاطر بچگی و بلوغ زود رس و تصور بهشت از زندگی متاهلی داشتن اینطوری میشه درسته خانواده ها هم تاثیر دارن ولی به زور شاید تعداد اونایی که خانواده اجبارشون میکنن به ده پونزده درصد برسه 

مسئله خیلی پیچیده تر از اونیه ک آدم بخواد بندازه گردن خانواده

🕊️برام صلوات بفرستید 
اره دقیقا فک میکنن شوهر چییی هس درس و اینده رو ول میکنن بخاطرش حالا ، منم هرکی میبینه فک میکنه ۱۷سال ...

من معلمم...چیزایی دیدم که گفتنش مو به تنم سیخ میکنه 

همین چند روز پیش یکی از شاگردام اومد گفت خانم دوماهه پریود نشدم و رابطه داشتم با نامزدم نمیدونم چکار کنم هر چه قدر هم به نامزدم میگم نه و نمیشه به زور رابطه برقرار میکنه الانم که بهش میگم پریود نمیشم میگه به جهنم...

حالا اینجا شهریه که اگر دختر تو عقد حامله بشه دارش میزنن بیچاره رو 

بهش گفتم برو بی بی چک بگیر امتحان کن 

فرداش اومد گفت خانم دو خط افتاد،نمیدونستم بهش چی بگم...فقط گفتم به مامانت بگو 

دیگه هم ندیدمش که بخوام ازش خبر بگیرم

تاسف باره حداقل بحث میکنن و بی ادبی میکنن قفل کنین نه این که بترکونین

استارتر باید قفل کنه

ولی یسریا متن تاپیک رو هم ببینن گزارش میزنن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
خدا از پدر و مادرش نگذره 😔 من خودم ۱۶ ازدواج کردم . البته نه این که بازور باشه . خودم خواستم .. ول ...

شاید با زور نباشه اما نباید بزارن ازدواج کنه

چطور نمیزارن با دوستامون بریم بیرون؟ مستقل باشیم یا.... اما همین که میگیم شوهر میخوایم میگن چشم بیا عزیزم زودتر برو ازت خلاص شیم😔

من شاهدم توی ۸۰ درصد هیچ اجباری نیس. حتی خانواده مخالفه. دخترا خودشون خیرگی میکنن و مجبور میکنن خانو ...

ببین چطور بچه ها میگن اسباب بازسی میخوایم میگن نه میگن خوراکی میخوایم میگن نه میگن برم پیش دوستم میگن نه ولی میگن شوهر میخوایم میگن چشم اون دختر عقلش نمیکشه یا زیادی کمبود داره که میخواد با یکی باشه که بهش محبت کنه

منم دختر دایی م و دختر پسر دایی هم هردو الان ۱۶ سالشونه و حامله هستن. دوسال پیش ازدواج کردن.  ...

دقیقاً منم دارم همینو میگم 

نمیدونم دوستانی ک اینجا نظر میدن چن سالشونه ولی من الان دقیقاً همسن این دخترام و قسنگ میفهمم چطورین کلا هیشکی نمیتونه مجبورشون بکنه به کاری و به شدت لجبازن 

یه دختر کلاس نهمی تو محلمون چون پدر مادرش اجازه ی ازدواج بهش ندادن (دختره پولدارن و یه خواهر داره ک همیشه پشتشه و کلا خیلی تو ناز و نعمته) پدرش مهندس نفت بود مادرشم روانشناسی خونده بود ولی شاغل نبود کلا میخوام بگم یه خانواده عاقل و سطح بالا بودن و خیلی ترجیح میدادن دخترشون تکصیل بکنه تا بحواد زود به فکر ازدواج بیوفته 

دختره رفت خودش با خواست خودش خونه دوس پسرش 

کاری ک نباید میکردن کردن چرا؟چون میخواستن مثلا به هم برسن 

🕊️برام صلوات بفرستید 
ن باباااا چ عیبی دارع اصلا اشکالش کجاست؟!!!! 🤦🏻‍♀️🗿 خدایا شفا:/ 14 سالش بوده! بچگی ک نکرده هیچ ...

با این آدما و این نسل بدون تجربه پیشرفت که نمیکنیم هیچ پسرفت میکنیم و بدبخت تر هم میشیم و مشکلاتمون هم بیشتر میشه فقط میگن فرزند آوری😮‍💨

ببین چطور بچه ها میگن اسباب بازسی میخوایم میگن نه میگن خوراکی میخوایم میگن نه میگن برم پیش دوستم میگ ...

اسباب بازی یه بچه ی سه چهار ساله 

با تصمیم یه دختر لجباز نو جوون که شدیدا هم تحت تاثیر جو اطرافشه بنظرم خیلی تفاوت داره 

اغلب هم دیده شده دست به کار خطر ناک میزنن 

بنظرم فقط انسان های تک بعدی و افرادی که زیاد نسبت به مسائل دید عمیقی ندارن و فقط منتظرن منتقد باشن مقصر رو صرفا خانواده ها میدونن و همین انتقاد غلط باعث تشدید این مشکلات میشه !

🕊️برام صلوات بفرستید