2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 112 پست
مدارس خاص جو عجیبی داره  چندین مورد سکته داشتیم تو مدارس خاص به خاطر نمره  اولیا رو بچه ...

الهی بگردم هردختری یه دردی رو تحمل میکنه و به سختی میجنگه برای خودش و زندگیش

الهی بگردم هردختری یه دردی رو تحمل میکنه و به سختی میجنگه برای خودش و زندگیش

دیگه الان دختر و پسر نداره 

اوضاع مدارس پسرونه هم خیلی خوب نیست 

نوجوان ها و جوان هامون در معرض آسیب های جدی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا از وقتی گوشی افتاد دست بچه های نوجوون  اخلاقیاتشون عوض شد  ارزش ها براشون شده ضد ا ...

واقعاً عذاب آوره که من نمیتونم از بین همسن و سالام یکیو پیدا بکنم که درمورد چیزایی حرف بزنیم که سطح بالا تر از یه خواننده یا موضوعات روزانشون با دوست پسراشون یا تتو و ... باشه 

بنظرم رسانه خوب تونسته کار خودشو انجام بده و بچه های نسل جدید رو یجوری از منطق و تحصیل و شعور دور نگهداره .

حتی یک کتاب توی زندگیشون نمیخونن و چسبیدن به طرفداری مسخره از رسانه و متاسفانه یک سری حمایت های بی اساس هم از طرف جامعه باعث میشه نسل آینده پر باشه از آدمهای بی سواد با یه شخصیت محدود !

متأسفانه همشونم فکر میکنن یه محدودیت دارن اونم حجابه😂درصورتی که دارن با تمرکز روی این مسئله تمام حقوق خودشونو نا دیده میگیرن و حتی چیزی ازش نمیدونن و تایم نوجوونیشون با بلاهت میگذره 😇 

تبدیل شدن به یک سری ابزار دست رسانه که طوطیوار تکرار بکنن 

واقعاً تاسف میخورم بابت اینکه قراره در آینده هم نسلام اینطوری باشن😑 کاش واقعاً بجز دیکته ی بی حجابی و تتو کردن و... چیز های دیگه ای هم بهشون آموزش بدن 😅

🕊️برام صلوات بفرستید 
همه به این درس ها احتیاج دارن و به نظرم باید اون ها رو هم قبول کنین.بگین من نمره تون رو میدم نگران ن ...

خداروشکر از بین درس هامون درس هایی مثل تفکر و سبک زندگی درس هایی مثل مدیریت خانواده ،سلامت بهداشت ، تحلیل فرهنگی و سواد رسانه ای هستن که اگه واقعا دانش آموز بخواد گوش بده به حرفا خوبه!

ولی متأسفانه متأسفانه موضوع وحشتناک تر از اینه که بخواد با این اقدامات تصحیح بشه چون اونها فکر میکنن هرچیزی که با منطق قراره متوجه بشن خزه !بقول خودشون 

ولی این ک میفرمایید دبیر بگه نمره رو بهتون میدم کار اشتباهیه میدونید یکی مث من که کل ترم میشینه درس میخونه و از همه چیش میزنه وقتی ببینه یکی دیگه داره به راحتی نمره میگیره چقدر نسبت به جو آموزشی و دبیرا دید نفرت آمیزی پیدا میکنه؟

جدا از این همین نمره دادنای الکی باعث گذر کردن یک سری آدم بی سواد از مراحل تحصیلی میشه و مسئولیت ها فردا به عهده ی افرادی قرار میگیره ک از سواد کافی بهره مند نیستن و واسه ی جامعه بحران ساز میشن 

🕊️برام صلوات بفرستید 
حتی یکی دیگه رو هم دیدم که مامانش هیچوقت به حرفش گوش نمیکنه و چون عاشق بی تی اسه مامانش زندانی اش کر ...

خب بنظرم الان مشکل جدی اینه ک بخاطر یه گروه موسقی حاضر شده رگشو بزنه 

حقارت و بی ارزشیو بهشون دیکته میکنن بعد فکر میکنن دارن با ارزش میشن 

به شخصه به عنوان یه دهه هشتادی معتقدم ۷۰درصد این نسل جنبه ی فضای مجازیو ندارن و گند زدن به همه چی باهاش مخصوصا زندگی خودشون 

🕊️برام صلوات بفرستید 
واقعاً عذاب آوره که من نمیتونم از بین همسن و سالام یکیو پیدا بکنم که درمورد چیزایی حرف بزنیم که سطح ...

و این خیلی خوبه که هنوز مثل شما وجود داره 

شماها خودتون میتونید با هم سن و سالاتون حرف بزنید 

واقعا خیلی تاثیر داره 

من به شخصه هیچ کاری به حجاب و چیزای اینطوری ندارم 

فقط حرفم اینه که بچه ها هدف داشته باشن انگیزه داشته باشن و تلاش کنن 

ولی چه کنم که فقط حرف زدن از دستم برمیاد

و این خیلی خوبه که هنوز مثل شما وجود داره  شماها خودتون میتونید با هم سن و سالاتون حرف بزنید&n ...

بحث بحث حجاب نیست 

منظورم اینه اینو چنان بولد کردن که همه چی یادشون رفته 😐

🕊️برام صلوات بفرستید 
بحث بحث حجاب نیست  منظورم اینه اینو چنان بولد کردن که همه چی یادشون رفته 😐

دقیقا میگم که ارزش ها شده ضد ارزش 

عوض این که هدف برای خودشون داشته باشن و به فکر پیشرفت باشن فقط دنبال یه سری حرف هایی هستن که رسانه تو کله شون فرو کرده 

دیگه رسانه نمیگه اگر خواسته ای دارید باید در کنارش زندگی هم داشته باشید 

همه چیز رو دارن فدای یک چیز میکنن