2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 112 پست
عزیزم دارم میگم همه فرق کردن پسرا و دخترا خیلی زود تر موعد بلوغشون رسیده یکیش همین ک تو گوشی میرن هم ...

اره اما به نظرم همونقدر که دخترا رو محدود میکنن پسرا رو هم باید محدود کنن.

الان شوهرم میگه دخترم دوست جنس مخالف داشته باشه میکشمش اما پسرم عب نداره. منم گفتم اون دختر هم دختر یکی از خانواده هایی مثل ماست پس یا همه حق دارن عشق رو تجربه کنن یا پسرا هم حق ندارن همچین غلطی بکنن. ذهن عقب مونده خیلی هاست که هنوووز فکر میکنن برای پسرا عب نداره اما با دختری که دوسته دخترای خودمون هم هستن دیگه چه حرف غیر منطقیه اخه

بعد کرونا واقعا اوضاع اجتماعی خراب شده  آثار مخربش روی همه سنین مشهوده  من حس میکنم مردم ...

رسانه رسانه رسانه رسانه

خیلی برنامه ریزی شده مخ بچه هارو شسته و باعث شده این اتفاقا واسه بچه ها بیوفته 

از هشت سالگی میرن سراغ دوست اجتماعی و ...

🕊️برام صلوات بفرستید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اما به نظرم همونقدر که دخترا رو محدود میکنن پسرا رو هم باید محدود کنن. الان شوهرم میگه دخترم دو ...

آره عزیزم اگه این تفکر شما همه جا کلید بخوره همه چی درست میشه

🕊️برام صلوات بفرستید 
رسانه رسانه رسانه رسانه خیلی برنامه ریزی شده مخ بچه هارو شسته و باعث شده این اتفاقا واسه بچه ها بیو ...

واقعا از وقتی گوشی افتاد دست بچه های نوجوون 

اخلاقیاتشون عوض شد 

ارزش ها براشون شده ضد ارزش 

جای همه چیز تو زندگیشون عوض شده 

همه شون به مرگ فکر میکنن،افسرده شدن،هیچ امیدی به زندگی ندارن،درس خوندن پیشکش حتی انگیزه برای شاد بودن ندارن

بنظرم توی سن نوجوونی اغل از خانواده ها فرارین کلا محبت پدر و مادر به اکثرشون نمیچسبه  باورت می ...

من ۲۸ سالمه اما با نوجوون ها خیلی اکی هستم واسه همین فکر میکنن من بچه ام و بچگی میکنم اما با نوجوون ها رفیقم که بعضیا میان حرف دلشون رو میزنن بهم.

درست میگی بالاخره جنس مخالفه اما خودم از بس محبت ندیدم سعی میکنم با نوجوون ها دوستی و محبت کنم

شاید با زور نباشه اما نباید بزارن ازدواج کنه چطور نمیزارن با دوستامون بریم بیرون؟ مستقل باشیم یا... ...

تو مامانت نذاره با دوستت بری بیرون خودکشی میکنی؟نه!

ولی بیشتریا برای رسیدن به کسی که خودشون میخان دست به هرکاری میزنن.

حتی طرف رفته به خانواده ش گفته اگه نذارین باهم ازدواج کنیم میرم فیلم از خودمون میگیرم همه  جا پخش میکنم مجبور شین

چقد دلم آتیش میگیره با این چیزا و کسی هم کاری براشون نمیکنه😞

فرض کن من میخوام براشون کاری کنم 

به خدا خانواده هاشون زنده نمیزارن منو 

مخصوصا که اینجا غریبم و تازه از مهر اومدم این شهر 

حالا به خدا انقدر باهاشون حرف میزنم،درسم همیشه عقبه مدیر همش تذکر میده میگم اشکال نداره اینا که درس نمیخونن بزار حداقل اگاهشون کنم 

چند روز پیش یکیشون میگفت خانم حرفایی که میزنین خیلی خوبه خیلی ذهنمون باز شده خیلی فکرمون عوض شده 

انقدر ذوق کردم انقدر خوشحال شدم 

گفتم حالا حقوقم حلاله

فرض کن من میخوام براشون کاری کنم  به خدا خانواده هاشون زنده نمیزارن منو  مخصوصا که اینجا ...

اگه به جای این درسای مسخره درس زندگی و شادی و آرامش و حل مشکلات میدادن الان یکی از کشور های شاد و سطح بالا بودیم

تو مامانت نذاره با دوستت بری بیرون خودکشی میکنی؟نه! ولی بیشتریا برای رسیدن به کسی که خودشون میخان د ...

حالا شما یکی رو دیدی اینطوری بوده.منم با نوجوون ها در ارتباطم .همه که اینطوری نیستن

حتی یکی هست از بس مامانش میزنتش و دعوا میکنه میخواد خودکشی کنه هیچ ترسی هم نداره

اگه به جای این درسای مسخره درس زندگی و شادی و آرامش و حل مشکلات میدادن الان یکی از کشور های شاد و سط ...

دقیقااااااا 

من خودم همیشه به شاگردام میگم این کتاب رو من یادتون هم ندم خودتون بخونید یاد میگیرید 

اونیکه من باید بهتون یاد بدم درس زندگیه،درس محبته،درس انسانیته 

یه سال فرزانگان درس دادم،داشتم دیوونه میشدم،بچه ها فقط دنبال درس بودن،نمره همه چیزشون بود ولی آداب اجتماعی صفر....الان چند ساله میگن برو مدارس خاص قبول نمیکنم همیشه میرم مدارس پایین شهر حس میکنم اونا بیشتر به من احتیاج دارن

تو مامانت نذاره با دوستت بری بیرون خودکشی میکنی؟نه! ولی بیشتریا برای رسیدن به کسی که خودشون میخان د ...

حتی یکی دیگه رو هم دیدم که مامانش هیچوقت به حرفش گوش نمیکنه و چون عاشق بی تی اسه مامانش زندانی اش کرده تو خونه و رگ دستش رو زده بود.بعد مامانش به جای این که مشکل رو حل کنه در اتاقش رو باز میزاشت که بلایی سر خودش نیاره.

ببین اینایی که میگم ۱۳ ۱۴ ساله ان حتی هنوز به سن عشق و عاشقی هم نرسیدنا.خب عاشق بی تی اس تو کشور دیگه اخه چه اشکالی داره؟مگه چی میشه؟

از عقب موندگیه که بزرگ میشن بعد به خاطر یکی دیگه خودشون رو میکشن دیگه 😮‍💨 بعد میگن از خانواده نیس 

دقیقااااااا  من خودم همیشه به شاگردام میگم این کتاب رو من یادتون هم ندم خودتون بخونید یاد میگی ...

همه به این درس ها احتیاج دارن و به نظرم باید اون ها رو هم قبول کنین.بگین من نمره تون رو میدم نگران نباشین و....

باید توجیه بشن الان فقط استرسه و استرس که همینم به سلامت بچه ها لطمه میزنه اصلا انگار نمیخوان کسی آرامش داشته باشه

همه به این درس ها احتیاج دارن و به نظرم باید اون ها رو هم قبول کنین.بگین من نمره تون رو میدم نگران ن ...

مدارس خاص جو عجیبی داره 

چندین مورد سکته داشتیم تو مدارس خاص به خاطر نمره 

اولیا رو بچه ها فشار میارن 

مدیر رو بچه ها فشار میاره 

من نمیتونم همچین جوی رو تحمل کنم،روی روحیه م تاثیر میزاره 

فعلا ده سال سابقه دارم شاید سابقه م بره بالاتر تجربه بیشتری کسب کنم بتونم تحمل کنم